Vodafone szuperhálózat és valódi mobilfizetés a Szigeten

Az idén is folytatja főtámogatói együttműködését a Vodafone Magyarország a Sziget Fesztivállal. A Vodafone az idei Sziget Fesztiválon a mobilinternetes megoldásokra fókuszál, ezért a fesztiválok történetében először 21 mbit/sec sebességre képes mobilinternetes szupersztrádát ad az okostelefonozó fesztivál közönségnek.

 A 2011-es esztendő is azokról az innovatív mobilszolgáltatásokról szól majd, amelyek kényelmessé és biztonságossá varázsolják az egyhetes sziget-létet. A tervezett újdonságok közül is kiemelkednek az NFC chippel ellátott mobilkészülékek, amelyekkel a Vodafone érdemeként – elsőként Magyarországon –, a fesztivál ideje alatt már fizetni is lehet.

 
Vodafone Torony és 21 megabites mobilnet
Azon fesztiválozók számára, akiknek a Sziget ideje alatt is fontos szempont a gondtalan és gyors internetezési lehetőség, felépül a villámgyors mobilinternet jelképe: egy olyan többfunkciós bázisállomás és interaktív torony, amely méltóképpen szimbolizálja a Vodafone hálózatfejlesztések eredményeit, a mobilinternet kiváló minőségét és sebességét. Alig egy hónapja kezdte meg a Vodafone hálózatának modernizációját, amelynek köszönhetően 2012-re a lakosság 99%-a számára lesz elérhető a szélessávú mobilinternet. A budapesti belvárost követően most már a szigetlakók is használhatják a 21 Mbit/sec elméleti letöltési sebességet nyújtó szolgáltatást, így addig sem maradnak le semmiről, amíg a Szigeten buliznak. „Célunk, hogy ügyfeleink számára a Sziget ideje alatt is a legjobbat nyújtsuk, ezért a Torony mindamellett, hogy látványos, lehetőséget nyújt arra is, hogy minden szigetlakó kipróbálhassa a mobilinternetben rejlő lehetőségeket. A Vodafone számára ugyanis a Sziget azért kiemelkedően sikeres szponzorációs együttműködés, mert egyben a jövő innovatív mobilszolgáltatásainak teszthelyszíne is. Nem véletlen, hogy ezeknek az innovatív, egyedi szponzorációs aktivitásoknak köszönhetően nyertük el tavaly a Sziget Fesztivál szponzorálásáért a Summa Artium Díját projekt kategóriában.” – mondta el Beck György, a Vodafone elnök-vezérigazgatója a Sziget és a Vodafone közös sajtótájékoztatóján.
További információk a sziget.hu-n.

Ajánlott tartalom

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége. Az akciót minden évben március első szombatján tartanák meg azzal a céllal, hogy a közösségi összefogással a lehető legtöbb fát ültessék el.