Utolsó standhelyek a RENEXPO-n

Az energiaellátás és -felhasználás igen jelentős környezeti hatásainak mérséklése a jelen és a jövő európai és hazai energiapolitikájának egyik kulcskérdése, amelynek megoldása érdekében fokozni kell az energiatakarékosságot és növelni kell a megújuló energiák felhasználásának részarányát.

A válság miatt a lakosság egyre jobban odafigyel a fogyasztására. Egyesek számára természetesen a környezetvédelem is fontos szempont, de a legtöbben az áremelkedések miatt korlátozták az energiafogyasztást. Az elkövetkezendő időszakra vonatkozó legfőbb kihívás az energiafüggőség vagy függetlenség csökkenése/növelése, illetve a megújuló energiaforrásokra való fokozatos áttérés. Az ötödik RENEXPO® Central Europe a megújuló energiák és energiahatékonyság mellett 2011-ben olyan témákkal foglalkozik kiemelten mint az energiaellátás, energiatárolás, a fenntartható és decentrális energiatermelés, valamint az intelligens energiaelosztás.

 

Fókusztémáink:
Bioenergia ~ Napenergia ~ Geotermia ~ Smart grid, smart metering ~ Fenntartható közlekedés
Utolsó helyek a RENEXPO® kiállításon!
A RENEXPO® kiállításon elkülönülve jelennek meg a megújuló energiák témakörei, így az érdeklődők többek között a Bioenergia Világban , a Geotermia Szigeten és a Szolár Parkban, az E-Mobility Napon és nemzetközi konferenciákon találkozhatnak a szakmai újdonságokkal, innovációkkal, termékekkel és szolgáltatásokkal.
A kiállításon már csak korlátozott számban vannak helyek! Kérje kötelezettségektől mentes ajánlatunkat még ma vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-213-4243-as telefonszámon!
Korlátozott számban szintén van még lehetőség marketing megjelenési lehetőségeink közül választani. Ezek listáját megtekintheti honlapunkon.

 
Bejelentkezett kiállítónk többek között:
Ferro-Pent Kft., a Thonauer Kft., a Zehnder GmbH, Naplopó, HERZ, HAJDÚ, Biogas Weser, REHAU, ELMŰ, Wagner Solar, Naplopó, Seva, Pro2, MVM, ABB, Sunset Solar, Binowa, ratiotherm, DeNet, SEEGER valamint a SIEL Kft. és tárgyalásokat folytatunk többek között a BOSCH-sal, a Tesla-val, a Samsunggal valamint német, osztrák, finn, cseh és szlovén cégekkel.
Kedvezményes részvételi lehetőség a szakmai konferenciákon
Amennyiben április 15-ig regisztrálja magát valamelyik konferenciánkra, 20% kedvezményben részesül. Biztosítsa helyét még ma!
– Nemzetközi Biogáz Konferencia
– Régiós fejlesztések – új irányok az alternatív- és megújuló energiák illetve az energiahatékonyság területén
– International Geothermal Workshop
– Épületenergetika, kiserőművek, smart metering konferencia
– Európai Védelmi Ügynökség – Megújuló Energia az EU válságkezelési műveleteihez
– International Conference on municipal energy efficiency and the use of renewables
A RENEXPO®-val párhuzamosan kerül megrendezésre:
Renewable Heating and Cooling Technology (RHC) Platform 2. éves szakmai konferenciája  

 

Ingyenes belépőjegy a RENEXPO® kiállításra
A RENEXPO®-t szervező REECO Hungary Kft. . a kiállítás szakmai napjaira szóló ingyenes belépőjegyet ajándékoz az Alternatív Energia olvasóinak, melyet az alábbi link segítségével tölthetnek le ITT!

Ajánlott tartalom

Súlyos környezeti pusztítást okozhatnak a tengeri hajózásra alkalmatlan orosz tartályhajók

Súlyos környezetpusztítást idézhet elő Oroszország azzal, hogy a tengeri hajózást szabályozó előírásoknak nem megfelelő olajtankereket használ a Balti-tengeren - figyelmeztetett Tobias Billström svéd külügyminiszter a The Guardian című brit napilapnak adott, csütörtökön megjelent interjúban.