Kezdőlap / Újrafeldolgozható virágcserepek

Újrafeldolgozható virágcserepek

A Los Angeles-i Pad designcég piacra dobta új, környezettudatos termékét. A modern külsőbe öntött virágtartó edények mutatós és vidám darabjai lehetnek a kertnek vagy az erkélynek.

A minimál design jegyében született, kézzel készített edények hat különböző színben pompáznak, választható világoskék, piros, fekete, fehér, sárga és narancssárga változatuk is. A kétféle formába öntött virágtartót szintén két különböző méretű alumíniumlábra helyezve bárhol egyszerűen és gyorsan egy kis oázist hozhatunk létre.

Az edények maguk is alumíniumból készültek, ez biztosítja a 100%-os feldolgozhatóságot és a könnyű hordozhatóságot. A vékony porfestés nem ártalmas a környezetre, így nyugodtan a többi alumínium hulladék mellé kerülhet a szelektív gyűjtés során. A tervezők szerint erre azonban nem lesz szükség, hiszen tartós és rozsdamentes anyagának köszönhetően a Pad edényeket remélhetőleg soha nem kell a szemétbe hajítani.

A modell mindenképp mutatósabb, mint a biológiailag lebontható virágedények, ám ára is sokkal borsosabb. Az edények online is megrendelhetőek, 158 $-os darabonkénti árért. Ha azonban tényleg olyan tartósak, mint amilyennek tartják, hamar megtérül a vételár, nem beszélve arról, hogy egy igazi designdarabbal díszíthetjük kertünket, mely az évek múlásával egyre inkább különleges lesz.

Ajánlott tartalom

Jó hír érkezett napelemes pályázatot keresőknek

Ha napelemes rendszer telepítéséhez pályázatot keres, ez a pályázat Önnek szól.