Tollak helyett növényeket az irodába

Az építészből lett designer, Deger Cengiz világító berendezései egyszerre hordozzák magukban a művészetet és a modern technológiát. A különleges kivitelezésű, LED izzós asztali lámpák nemcsak praktikusak, de még zöldek is.

A New York-i design hét keretein belül bemutatásra kerülő Dino asztali lámpa természetesen hű marad eredeti funkciójához, a világításhoz. Ám az újrahasznosított filcből készült fényforrás tartó része nemcsak a ceruzák és tollak, hanem kisebb növények kedvenc helye is lehet. A lámpa rugalmas nyaka bármerre elfordítható, LED izzója pedig biztosítja a sokáig tartó és energiatakarékos világítást. A színes filc borítás kedves és barátságos külsőt kölcsönöz egy olyan tárgynak, mellyel legtöbb esetben nem is foglalkozunk. Deger Cengiz asztali lámpáját sajnos nem kapni minden sarkon, a brooklyni központú Voos Furniture forgalmazza.

Ajánlott tartalom

Környezetbarát tok a Samsung Galaxy A54 5G mobilodra

A telefonok védelme már nélkülözhetetlen, hiszen napi szinten használjuk ezeket az eszközöket. Mindezek mellett a környezettudatosság is fontosabbá vált, és szerencsére a piacon egyre több a környezetbarát telefontok.

Nincs hozzászólás

  1. mindenhova ilyen kéne!