Táborok egy helyen a neten

Közel száz tábort ajánl a Taborfigyelo.hu, az oldalon az érdeklődők választhatnak a többi között lovas-, tánc-, kézműves-, természettudományi-, és vízi sporttal kapcsolatos táborok között.

A Táborfigyelőn minden 18 év alatti gyermek találhat a maga számára megfelelő tábort, a napközis táborokba pedig már 4 éves kortól várják a kicsiket. Az érdeklődők jelentkezhetnek egyebek mellett lovas, tánc-, kézműves-, természettudományi, média-, életmód-, kaland-, mese-, vízi sporttal kapcsolatos táborokba Budapesten vagy vidéken a legtöbb megyében, kora tavasztól késő őszig a feltüntetett turnusoknak megfelelően – közölte Tóth Béla ügyvezető az MTI-vel.  A honlapra látogatók részletekbe menően mindent megtalálhatnak a tervezett napirendekről, az oda- és visszautazási lehetőségekről; a jelentkezés csak néhány kattintás, így helyben le is foglalható a vakáció a gyermekeknek.

Ajánlott tartalom

Stílus és funkció – Antikolt térkövek a kerttervezésben

A kertek tervezése során a növények telepítésén van a legfőbb hangsúly, de a térkövek jól átgondolt alkalmazása is számtalan lehetőséget nyújthat. Olyan lehetőségeket rejtenek, amelyekkel megújíthatjuk kerti élettereink megjelenését, és egységes stílusban, új funkciókkal bővíthetjük a környezetet.