Szégyen palackos vizet vásárolni? – videó

Ez az üzenete annak a zseniális reklámnak, amelyben az HBO sorozatából Septa Unella és A Hegy is felbukkan.

A Trónok harca legutolsó epizódjának eseményeit követően a rajongók mostanáig azt hihették, hogy többé már nem látják viszont a sorozatban Cersei Lannistert (Lena Headey) a szégyensétával megalázó Septa Unellát (Hannah Waddingham), illetve a Hafór Júlíus Björnsson által megformált kolosszus: Gregor “A Hegy” Clegane karakterét. Erre most váratlanul lőn: a lent látható fergeteges reklámban mind a ketten visszatérnek.

A SodaStream nevű konyhai kütyü promója egy névtelen hős történetét meséli el, aki a Trónok harca forgatási asszisztenseként jó szolgához hűen elmegy a közeli szupermarketbe ásványvízért. Igen ám, csakhogy azzal nem számol, hogy a hatos pack vizet visszavinni kész pokoljárás lesz, ugyanis megjelenik Septa Unella, aki a statisztákkal együtt rommá alázza, amiért óvatlanul műanyagpalackos kiszerelést vásárolt. A Shame or Glory című reklám roppant eredeti módon hívja fel a figyelmet arra, hogy a műanyagpalackok tényleg károsak a környezetre, amelyről “A Hegy” még is kiselőadást tart nekünk, mialatt természetesen a bubis vizet előállító SodaStreamet dicsőíti, írja a 24.hu.

 

Ajánlott tartalom

Stílus és funkció – Antikolt térkövek a kerttervezésben

A kertek tervezése során a növények telepítésén van a legfőbb hangsúly, de a térkövek jól átgondolt alkalmazása is számtalan lehetőséget nyújthat. Olyan lehetőségeket rejtenek, amelyekkel megújíthatjuk kerti élettereink megjelenését, és egységes stílusban, új funkciókkal bővíthetjük a környezetet.