Kezdőlap / Rovatok / Zöldinfó / Scuppie handbook-a környezettudatosan élők kézikönyve

Scuppie handbook-a környezettudatosan élők kézikönyve

A Scuppie handbook útmutatóul szolgál mindazok számára, akik próbálják a környezettudatos gondolkodásmódót a mindennapok részévé tenni.

A scuppie handbook nem más, mint egy kalauz ami olyan embereknek szól, akik a mának élnek, de tudatosan próbálják a jövőjüket is jobbá, élhetőbbé varázsolni. A scuppie.com az új „zöld” generáció honlapja. Egy kézikönyv, amely megmutatja, hogyan élhetünk környezettudatosan a mindennapokban.

Használható és humorosan eltúlzott tippeket sorakoztat fel a környezetszennyezés problémáival foglalkozó emberek számára. Mint például: organikus ruhák, tollak, amelyek biológiailag lebomló tintát tartalmaznak; szépségápolási termékek melyeket nem állatokon teszteltek; újrahasznosított számítógép alkatrészekből készült fülbevalók… és így tovább

A scuppie elnevezés egy angol rövidítés (Socially Conscious Upwardly – mobile Person), melynek kitalálója Chuck Failla.

Manapság már egyre több scuppie él köztünk. Ők azok, akik meg akarják menteni a Földet, miközben élvezik az életet. – nem ismernek kopromisszumot. Ha valaki környezetbarát az nem azt jelenti, hogy nélkülöznie kell bármit is. Lehetetlen? Ez a kézikönyv megmutatja neked hogyan. Tanácsokkal szolgál az élet különböző területeihez (otthon, közlekedés, munka, divat, nyaralás…)

Vannak, akik még nem ismerték fel a környezettudatos életmód fontosságát és lelkiismeret-furdalás nélkül szennyezik tovább a környezetet, de szerencsére egyre többen tartoznak a másik csoportba akik (környezet)tudatosan élik mindennapjaikat. Bármelyik csoportba is tartozol, látogass el a www.scuppie.com –ra ahol hasznos ötleteket találsz és ki tudja, lehet holnaptól Te is a scuppie –k táborát gazdagítod majd.

index

Ajánlott tartalom

Megvan mely műanyagokat tiltja be a kormány

Nagy mennyiségben fordulnak elő a piacon az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) javaslata szerint betiltandó, egyszerhasználatos műanyagtermékek - mondta Boros Anita, a szaktárca építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkára.

Nincs hozzászólás

  1. Én már körülnéztem ezen a honlapon (www.scuppie.com) és találtam pár okos, jópofa tippet…

  2. Lesz ilyen kézikönyv magyarul is?