Régiónként eltérő a kazáncsere-pályázat benyújtási határideje

Régiónként eltérő beadási határidőket jelölt meg a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) a Fűtéskorszerűsítés (kazáncsere) pályázat problémamentes benyújtása érdekében, valamint a nagy érdeklődésre tekintettel – közölte a minisztérium pénteken az MTI-vel.

Az Otthon Melege Program keretében meghirdetett pályázaton a lakóingatlanok szén-dioxid-kibocsátásának csökkentését eredményező energiahatékonysági beruházások részesülhetnek támogatásban. A megvalósításához rendelkezésre álló keretösszeg 1 milliárd forint.

A támogatásra 2014. október 22. és november 31. között szakaszosan, az egyes régiók számára egyedileg meghatározott időpontban, illetve a forrás kimerüléséig lehet pályázni.

A pontos határidőket és az egyes régiók számára arányosan rendelkezésre álló forrást a kormányzati portálon, valamint a pályázatkezelő ÉMI Nonprofit Kft. honlapján közétett módosított Pályázati Útmutató részletesen tartalmazza – hívja fel a figyelmet közleményében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

Ajánlott tartalom

A zöldenergia a jövő a gazdaságban, az iparban és a közlekedésben is

A zöldenergia a magyar gazdaság jövője a háztartásokban, a közlekedésben és az iparban egyaránt - mondta a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. igazgatósági elnöke vasárnap a társaság Facebook-oldalára feltöltött videóban.