Októberben Passzívház Expo Budapesten

Az október 19-20-án megrendezésre kerülő CEP Clean Energy & Passive House Expo keretében a szokásokhoz hűen magas rangú, és az Építész Kamara által már akkreditált szakmai konferenciák kerülnek megrendezésre, melyekre 2011. szeptember 30-ig kedvezményesen lehet regisztrálni.

Kreditpontos szakmai konferenciák a CEP-en
– előregisztrációs kedvezmény szeptember 30-ig!
A Mérnöki Kamarai akkreditáció folyamatban van.
A kiállítással párhuzamosan a következő konferenciák kerülnek megrendezésre:
– Interaktív Szakmai Vitafórum – október 19.: A Mérnöki Kamara, a Magyar Építész Kamara és az ÉVOSZ szakmai támogatásával egy Szakmai Vitafórumon kívánjuk közelebb hozni egymáshoz az építész-, építő- és gépészmérnököket. A legnagyobb hazai szervezetek szólnak hozzá a témához, javaslatot téve az energiahatékony megvalósíthatóságra, a fenntarthatóságra, arra, hogy milyen gazdaságpolitikai eszközök, ellenőrzések, jogszabályok módosítása, ill. milyen ösztönző rendszer szükséges az elvárt eredmények eléréséhez, a szakma együttgondolkodásához. A MÉK tagjai 3+1 továbbképzési pontot kapnak, MMK akkreditáció folyamatban van.

 
– Műemlékvédelem alatt álló épületek energiahatékony felújítása – október 20.: Közérthető előadásokkal, átfogó tematikával kerülnek bemutatásra a műemlékvédelem alatt álló épületek energetikai szempontból történő felújítási lehetőségei, best practice példákkal, valamint finanszírozási lehetőségekkel és egy ősszel a témához kapcsolódó pályázat kiírásával. A MÉK akkreditáció folyamatban van.
– Szakmai Nap tematikus angol és magyar nyelvű konferencia, amelyen a látogatók és érdeklődők tematikusan felosztott szekciókban ismerhetik meg a piac újdonságait egy ismert szakmai moderátor segítségével. A Szakmai Napon való részvételért a MÉK tagjai 2+1 továbbképzési pontot kapnak, MMK akkreditáció folyamatban van.
Ezenkívül a Magyar Elektrotechnikai Egyesület Villamos Energia Tagozata a CEP®-en tartja következő szakmai továbbképzését II. Villanyszerelő konferencia az intelligens házakról és az megújuló energiákról címmel.

 
Konferenciára regisztrálni itt tud.

Ön is rendelkezik egy energiahatékony innovatív termékkel vagy szolgáltatással? Ne késlekedjen, mert egyre kevesebb standhely áll rendelkezésre! Kérjen honlapunkon keresztül egy kötelezettségektől mentes ajánlatot, vagy keressen meg minket a 06-1-213-4243-as telefonszámon a részletekért. Már bejelentkezett kiállítónk többek között: Budatech, Zehnder, Rosenberg, HERZ, Bachl, LG Electonics, Naplopó, WAGO, GEZE, Nilan, Kamleithner-Budapest, Bauland, Bauder, Aeroventil, Aereco, SCHAKO, Elektro-Kamleithner.

 
Kedvezményes belépőjegyek a CEP®-re
A kiállítás megtekintésére szóló 50% kedvezményes belépőjegyeket igényelhet a következő link segítségével. A részletes programot és kiállítási információkat megtalálják honlapunkon: www.cep-expo.hu
Reméljük, találkozunk a CEP®-en októberben!

Ajánlott tartalom

Ismét lehet pályázni a napelemes támogatásra

Az elutasított pályázatok hátterében téves feltételezés állt, miszerint az adószámmal rendelkező magánszemélyek által megjelölt ingatlanokban gazdasági tevékenység zajlik. A bejelentés azután történt, hogy sorra utasították el az ilyen pályázatokat, ellentétben a kiírásban foglaltakkal.