Kezdőlap / Rovatok / ZöldTrend / Papírforma: hódít a PDF divatmagazin

Papírforma: hódít a PDF divatmagazin

Egyre többen mondják, hogy az interneté a jövő, és a nyomtatott magazinok ideje leáldozott.

Ezen a kijelentésen lehet vitatkozni, pro és kontra érvelni, és találgatni, hogy vajon egyszer tényleg maradéktalanul eltűnnek-e a papír alapú kiadványok… Egy biztos: a hagyományos honlapokon kívül ma már egyre több a nyomtatott magazin lapozhatóságához és felépítéséhez hasonló online kiadványt találunk az interneten, amelyeket csak virtuális vagy PDF magazinoknak neveznek.

“A közösségi hálók megváltoztatták a hétköznapi internethasználatunkat. A magazinoknál sincs másképp, hiszen az internet egy új platformként új lehetőségeket ad a kezünkbe. A PDF magazinok azok a kiadványok, amik a fanzine filozófiából indultak ki, tehát egy téma iránti rajongásból készített ingyenes kiadványok elvén. Mivel itt nem kell az amúgy jelentős nyomtatási és közvetlen disztribúciós költségekkel számolni, ezért manapság az egyik legelőnyösebb formája a periodikáknak, és sokak számára elérhető.” – mondta Varga G.

A teljes cikk itt olvasható.

Ajánlott tartalom

Napelemes tabletet készít a Microsoft

A napelemek széles körű térnyerésére szolgál bizonyságul az a friss szabadalom, amelyet a közelmúltban tett közzé a Microsoft.