ÖKOTECH 9. Nemzetközi környezetvédelmi és kommunális szakkiállítás

A hazai környezetipar egyedülálló bemutatkozásának színhelye 2010-ben az ÖKOTECH 9. Nemzetközi környezetvédelmi és kommunális szakkiállítás, amely 2010. május 4–7. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban kerül megrendezésre az IPAR NAPJAI kiállítási csokor keretében.

Az öt nemzetközileg elismert szakkiállítást (Industria, Electrosalon, Chemexpo, Securex, Ökotech) magába foglaló esemény, biztosítja a megjelenő iparágak egymás közötti szinergiájának kihasználását, és a szélesebb körből érkező, nagyobb látogatói számot.

Vegyen részt Ön is az év legjelentősebb ipari rendezvényén!

A kiállítás B2B jellegéből adódó előnyök közül kiemelendő, hogy „első kézből” tájékozódhat minden látogatónk a szakmai információkról színvonalas konferenciákon.

Előzetes konferencia program:

  • „German Day“ – Innovatív szász környezetvédelmi technológiák
  • XII. Igazságügyi Környezetvédelmi Szakértői konferencia: Az igazságügyi környezetvédelmi szakértő feladatai, szakértői tapasztalatok
  • Termikus iszapkezelés Észak-Rajna Westfália tartományban – német-magyar workshop
  • A vállalatok társadalmi felelősségvállalása – utazás a „CSR-vonaton” (Train4CSR)
  • Zöld utat mutatunk! Öko-Kord Termékdíjas Konferencia
  • A Magyar Hőszivattyú Szövetség Konferenciája
  • Szélenergia Workshop

További kísérőesemények, érdekességek: Zöld Iroda kiállítás, bemutatkozik az AUTONÓM HÁZ, Filmvetítés környezetvédelmi és munkavédelmi témában, állásbörze
Bővebb információ: www.okotech.hungexpo.hu

Ajánlott tartalom

A zöldenergia a jövő a gazdaságban, az iparban és a közlekedésben is

A zöldenergia a magyar gazdaság jövője a háztartásokban, a közlekedésben és az iparban egyaránt - mondta a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. igazgatósági elnöke vasárnap a társaság Facebook-oldalára feltöltött videóban.