Normálisak ezek a csehek? Ahelyett, hogy kivágnák a fákat, több mint 200! új parkot hoznak létre Prágában

A cseh főváros közelmúltban elfogadott új fejlesztési terve szerint több mint 200 új parkot terveznek létrehozni Prágában.

Az 1,1 millió lakosú városban jelenleg 714 gondozott park van! Ennek a többsége a Moldva nyugati oldalán található, így a most kialakítandó parkokat inkább a keleti részre tervezik. És hogy hogyan fér el majd a városban 200 új park? Na nem a városhatár kiszélesítésével, hanem gondozatlan zöld területeken, illetve romos, elhagyatott épületek helyén alakítják majd ki őket.  Most komolyan, hülyék ezek a csehek?! Az eszükbe sem jutott, hogy letérkövezzék ezeket a területeket? Vagy kiöntsék betonnal és parkolót csináljanak belőlük? Hogy a múzeumok áttelepítéséről már ne is beszéljünk! Ezeket semmit nem tanulnak tőlünk, sosem lesz így belőlük a régió legilliberálisabb állama.

Ajánlott tartalom

Budapest nyerte az EU Európai Mobilitási Hét díját

Budapest nyerte el az Európai Bizottság díját a tavalyi Európai Mobilitási Hét keretében megvalósult programokért és fejlesztésekért - tájékoztatott Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala pénteken.

2 hozzászólás

  1. Teljesen azok. nem olyanok mint a magyarok akik avárosi4 parkok zömét teleültették nyárfákkal.

  2. Teljesen azok. Nem olyanok mint a magyarok akik a városi! parkok zömét teleültették nyárfákkal anno.