Megunta a dugóban veszteglést, kiszállt szemetet szedni a magyar net új sztárja

Már több mint 100 ezer ember látta azt a videót, amit egy férfi vett fel, miközben a dugóban araszolt sorstársaival a Szentendrei úton.

A videón az látszik, hogy az előtte álló autós megunva a várakozást, többször is kipattan a kocsijából, és szemetet szed a sávokat elválasztó zöld területről, majd a csomagtartójába rakja. A Bors megtalálta a szemetet szedő férfit, akiről már a videóban kiderül, hogy egy fiatal operaénekes. Borka Ákos, a Purcell Kórus 27 éves művésze a lapnak azt mondta, hogy teljesen spontán jött az ötlet. Épp a Pilisből jöttünk hazafelé a kutyámmal, ugyanis imádok túrázni. Heti többször is megyek, ha tehetem, nincs messze a Pilis és a Börzsöny sem, tehát sokat vagyok a természetben. Érthető, hogy idegesítenek az eldobott üvegek, kupakok, papírok. Az operaénekes szerint, ha egy szemetelő már nem a kuka mellé dobja a sörösüvegét, mert látja, hogy a barátnője menőnek találja a videót, akkor már megérte ez a kis akció, írta az index.hu. 

Ajánlott tartalom

Pécs európai küldetési címkét kapott a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért

A klímasemleges és intelligens városokra vonatkozó uniós program keretében 23 város, köztük Pécs kapta meg az európai küldetési címkét a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért - közölte az Európai Bizottság csütörtökön.