Luc Besson ma este a tv-ben óvja a Földet

A Taxi rendezője, Luc Besson a Föld állapotára hívja fel a figyelmet ma este filmjével. Yann-Arthus Betrand-el egyedülálló együttműködésükből született a Home, amelyet ma este láthatnak az M1-en 21:30-tól.

Kötelezően ajánlva mindenki számára.
Íme egy előzetes belőle:

Ajánlott tartalom

Súlyos környezeti pusztítást okozhatnak a tengeri hajózásra alkalmatlan orosz tartályhajók

Súlyos környezetpusztítást idézhet elő Oroszország azzal, hogy a tengeri hajózást szabályozó előírásoknak nem megfelelő olajtankereket használ a Balti-tengeren - figyelmeztetett Tobias Billström svéd külügyminiszter a The Guardian című brit napilapnak adott, csütörtökön megjelent interjúban.

Nincs hozzászólás

  1. Nagyszerű, kiváló alkotás! Minden döndésjoggal felruházott politikussal végignézetném. Sajnálom, hogy a tv-ben csak késő este adták, és az archívumukban nincs meg,mert ez a pusztítás amit a világ urai okoznak,több mint buta műveletlen harácsoló elégedetlenség,ez embertelenség, bűn!
    Aki egyszer megérti a minden összefügg mindennel jelentését, – és ehhez nagy segítség ez a film- , nos az már többé nem a régi eszével fog gondolkodni. ( remélem)
    Több jó indulat elkelne tehát amikor a földről van szó. mert mire jó a gonoszság? Gondolok a hadi kísérletekre, a mesterségesen előidézett rengésekre, és a petri csészékben gyártott káros, kóros mérgekre is. ect.
    Megdöbbentő adatok amik a filmben vannak már a nem hozzáértőket, a nem szakembereket is elrettentik. Akkor……..talán az okosokat is megérinti!

    Köszönet!

  2. Az egész filmet hol láthatnám?