Leonardo DiCaprio környezetvédő szuperhősfilmet tervez

A színész produkciós cége tárgyal A bolygó kapitánya című rajzfilmsorozat élőszereplős megfilmesítéséről, de még nem tudni, szerepet vállal-e a filmben.

A Captain Planet and the Planeteers című rajzfilmsorozatot a kilencvenes években sugározta a TBS, nálunk A bolygó kapitánya néven ment, a főszereplője pedig egy környezetvédő szuperhős volt, akit öt varázserővel megáldott fiatal segített.  Most viszont az elkötelezett környezetvédő hírében álló DiCaprio segíthet visszahozni a bolygó kapitányát, amikor tényleg nagy szükség volna rá, és a hírek szerint a Paramount és DiCaprio cége közösen tárgyalnak a film jogairól.  Már az is megvan, hogy a forgatókönyvet a Scream Queens (Gyilkos történet) sorozatból és a legutóbbi Richard Linklater-filmből (Everybody Wants Some) is ismert Glen Powell írná (Jono Matt-tel együtt), és a sztori szerint a már visszavonult kapitányt a megérdemelt pihenését megszakítva rángatnák ki újra, hogy lecsapjon a környezetszennyezésre, írja az index.hu.

Ajánlott tartalom

Súlyos környezeti pusztítást okozhatnak a tengeri hajózásra alkalmatlan orosz tartályhajók

Súlyos környezetpusztítást idézhet elő Oroszország azzal, hogy a tengeri hajózást szabályozó előírásoknak nem megfelelő olajtankereket használ a Balti-tengeren - figyelmeztetett Tobias Billström svéd külügyminiszter a The Guardian című brit napilapnak adott, csütörtökön megjelent interjúban.