Kezdőlap / Technológiák / Épületek / Lehet egy napelemes cég szerethető munkahely?
Tudj meg többet: Napenergia

Lehet egy napelemes cég szerethető munkahely?

Az EU-Solar Zrt. a Dreamjo.bs által minden éveben elindított Szerethető Munkahelyek Díján a 2019-es évben a kitüntetett cégek között szerepel.

A megmérettetésen több, mint 500 KKV és nagyvállalat vett részt, melyekből 100 mikro-, kis- és középvállalkozás, illetve 25 nagyvállalat került díjazásra. Minden cég a saját kategóriájában versenyezhetett, így biztosított volt a lehetőség, hogy egy startup is ugyanolyan esélyekkel induljon, mint egy multinacionális vállalat. A szavazás a www.szerethetomunkahelyek.hu oldalon bonyolódott, ahol egy komplex cégprofil létrehozásával tudták a vállalkozások bemutatni magukat. Vállalatunk igyekezett olyan profilt létrehozni, ami hűen tükrözi a cég mindennapi tevékenységét, a munkaköri légkört és környezetet. A szavazási időszak október 1-31. között zajlott, ami alatt az oldalt felkeresők egy algoritmus alapján találkozhattak a nevezők profiljaival és adhatták le szavazataikat. A befektetett munka pedig meghozta gyümölcsét, hisz 2019. november 5-én hivatalos értesítést kapott cégünk, hogy egyike lett azon 100 KKV-nak, akik a Szerethető Munkahely címet viselhetik a következő megmérettetésig. A díjátadó ünnepségre november 21-én került sor Budapesten. Szerencsésnek tarjuk magunkat, hogy a voksokkal olyan neves cégek közé kerültünk be, akik meghatározó szerepet töltenek be termékeikkel és szolgáltatásaikkal a hazai és a nemzetközi piacokon. A cím elnyerése azért volt fontos számunkra, mert szerettük volna széles körben megismertetni a nagyközönséggel az EU-Solar Zrt-t. Célunk az volt, hogy bemutassuk történetünket, az általunk végzett munkát, a szolgáltatásainkat, és nem utolsósorban reprezentálni a munkaerőpiac számára, hogy Pécsen nálunk várja az álláskeresőket az egyik legjobb légkörű és környezetű munkahely.

 

 

sajtóközlemény

 

0 Ft-os villanyszámla, egyszerűen. Kérjen itt ajánlatot napelemes rendszerre. 15 percen belül részletes, személyre szabott árajánlatot kap. (x)

 

Ajánlott tartalom

Igaz, hogy 50 éve termel az első napelemes rendszer?

Valóban igaz, hogy ezek az elsőként felszerelt napelemes rendszerek már 50-60 éve üzemelnek.