Látogasson passzívházba

2009 óta, minden novemberben országszerte itthon is megnyílnak a megépült passzívházak kapui, mióta a MAPASZ is csatlakozott a több éves múltra visszatekintő.

2011 november 12.-án, szombaton a MAPASZ újra megrendezi a szervezett, buszos passzívház látogatását és épület bejárását, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk. A kirándulás során a tagjaink által Budapest környékén tervezett és épített házakat látogatjuk meg, ahol az építészek, tulajdonosok, kivitelezők mutatják be épületeiket és elmondják tapasztalataikat. Mindazoknak hasznos lehet ez az utazás, akik már kacérkodnak passzívház építésének a gondolatával, és akik szeretnék a passzívházakat testközelből megismerni illetve szeretnének a passzívházakról életszerű tudást szerezni.

 
 A tervezett program:
Indulás: 2011. november 12., 8:30, Műegyetem parkolója
(Műegyetem rakpart, BME főbejárat a Duna felől) 
1. állomás: Telki, kb. 9:00-10:30 (VISION építésziroda)
2. állomás: XI. Ker. Bp., Törökbálinti út 11:15-12:00
(Aktívpasszív stúdió építésziroda)
3. állomás: Diósd,  12:45 – 13:45 (VISION építésziroda)
Érkezés a műegyetemhez: kb. 14:30
Részvételi díj: 5000 HUF

 
Jelentkezését és további kérdéseit a  mapasz@mapasz.hu  címre várjuk! A program változás lehetőségét fenntartjuk!

 

+ kisképünk illusztráció

Ajánlott tartalom

Kísérleti üzemanyagár-statisztikát indít a KSH

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a régiós üzemanyagárak monitorozása és összehasonlíthatósága érdekében 2024. április 19-én pénteken közzéteszi új kísérleti statisztikáját. Az üzemanyagár-kísérleti statisztika alapját az Eurostat Weekly Oil Bulletin jelenti, amelynek adataiból a KSH régiós átlagárat számol a 95-ös benzin és dízelüzemanyagokra vonatkozóan - jelentette be szerdán a KSH.