Lassan terjed a megújuló energia Magyarországon

Miközben az EU mind több országában használnak megújuló energiaforrásokat, Magyarországon csak alig. Ez oda vezethet, hogy a korábbi vállalásainkat se tudjuk teljesíteni 2020-ig.

Ajánlott tartalom

Jó hír annak, aki napelemes állami támogatásra pályázna idén

A kormány tervei szerint még az idén pályázatot hirdet azoknak, akik korábban háztartási méretű napelemes kiserőművet telepítettek és most szeretnének energiatárolót is feltenni.

Nincs hozzászólás

  1. Nahát,…. én is fektetnék bele, persze pályázati úton, mert nagyon drága. Sokan gondolkodnak hasonlóan…. Sajnos mire kiírják a pályázatokat, szinte már el is fogyott a rá szánt pénz. Egy -egy háztartásnak nagyon sokba kerül teljes önerőből… Egyszer talán sikerül…

  2. helyzetienergia

    Üdvözlöm az oldalt és a szerkesztőséget !
    Én a megújuló energiaforrásokat másként tudom értelmezni.

    Lehet, hogy hihetetlen amit lentebb írok de mindenki ismeri ezt az idézetet:
    “Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja!” (Albert Einstein )

    A Facebookon már találkoztam az oldallal, és írtam is hozzászólásokat az oldalnak a nálam megjelenő hírekhez, képekhez.
    Sajnos a Facebook most ismét letiltotta a fiókom és megfosztott az ott 2010. december 15., 16:25 ·létrehozott· · “ELSÖDLEGES ÚJ ENERGIA”KUTATÓ CSOPORT! csoportomtól is.
    Az elsődleges energiákat nem egyértelműen határozza meg ma a MTA, szerintem az elméletem szerint van olyan elsődleges energia amely folyamatosan többletenergiát adhat folyamatosan.
    Az elméletem lényege:adott egy bizonyos mennyiségű energia az a tervezéstől (energia fajta megválasztása) függően azonos vagy többszörös energiát termel folyamatosan a tervezettnek megfelelően .Leállítható és újra indítható és csak karbantartásra van igénye,további külső energiára nincs szüksége.
    Addig működik amíg mechanikai meghibásodás nem történik benne. Röviden ennyi lenne.Lehet, hogy hihetetlen de számításaim igazolják!