Lakókocsi, mely hajóvá is alakítható

A Sealander névre keresztelt lakókocsi kinézetén biztosan megakad a szeme annak, aki szeret kényelmesen kempingezni környezetbarát módon.

A lakókocsit az autó után lehet kötni, a belseje pedig konyhából alvórésszé is alakítható. Ha csónakázni támad kedvünk, akkor egyszerűen vízre is tehetjük. Gyerekkoromban a kemping abból állt, hogy fogtunk egy sátrat, kerestünk egy kellemes kis helyet egy erdőben, vagy hegyen, és kész. A hajókázás eszünkbe sem jutott. A Sealander hajó, sátor, és lakókocsi egyben. A Sealander elég kicsi ahhoz, hogy egy közepes méretű kocsi után köthessük, és elég kicsi ahhoz, hogy ne kelljen hozzá külön engedélyt kérni, vagy külön tükröt felszerelni. A tető kinyitható, hogy éjszakánként gyönyörködhessünk a csillagokban, és becsukható, ha aludni szeretnénk. Ha pedig a hajózásról van szó, a zöld mániások el fognak ájulni. Egy alacsony károsanyag-kibocsátású elektromos motor működteti a kocsit a vízen. “Majd csak 2012-ben kezdik árusítani, és 4.600.000 forintos áron lehet majd megvenni egyet, persze attól függően hogy milyen konstrukcióban szeretnénk hozzájutni”.

 

Ajánlott tartalom

500 ezer forintos, komplett napelemes rendszert dobtak piacra

Az amerikai Zendure új AIO 2400 csomagja teljesen integrált erkélynapelemes rendszert kínál 800 watt teljesítménnyel, könnyű telepítéssel és intelligens vezérléssel.