Kerékpárral a standra

Egy akció keretében augusztus 28-ig ingyenesen átvizsgálják a biciklivel a strandra érkező fürdővendégek kerékpárját Bécsben. A kisebb hibákat egyből meg is javítják.

A “Kerékpárral a strandra” elnevezésű akciót a Bécsi Városháza indította azzal a céllal, hogy felhívja az emberek figyelmét a kerékpárra, mint kényelmes nyári közlekedési eszközre írja a stop.hu. Az ingyenes kerékpárszerviz másik hozadéka a közlekedésbiztonsághoz való hozzájárulás. Az akció keretében minden hétvégén más-más városi strandra települ ki az ingyenes kerékpárszerviz, ahol nemcsak átnézik a bicikliket, de a kisebb hibákat rögtön meg is javítják. Nagyobb problémák esetén a megfelelő javítóműhelybe irányítják a drótszamarak tulajdonosát. A vendégeknek a szolgáltatás igénybevételéhez érkezéskor csupán le kell adniuk a bejáratnál a kerékpárjukat, a fürdőzés befejeztével pedig megszervizelve hazakerekezhetnek vele.

Ajánlott tartalom

Stílus és funkció – Antikolt térkövek a kerttervezésben

A kertek tervezése során a növények telepítésén van a legfőbb hangsúly, de a térkövek jól átgondolt alkalmazása is számtalan lehetőséget nyújthat. Olyan lehetőségeket rejtenek, amelyekkel megújíthatjuk kerti élettereink megjelenését, és egységes stílusban, új funkciókkal bővíthetjük a környezetet.