Kezdőlap / Rovatok / Zöldinfó / Környezetvédelem / Hollywood zöld útra tér

Hollywood zöld útra tér

A soron következő romantikus komédia, a Valentine’s Day a jelentések szerint a Warner Brothers egyik legzöldebb produkciója lesz.

Kevés részletes leírást találunk róla, de egy nemrégiben íródott ABC News cikkben, Shelley Billik, a WB környezetvédelmi kezdeményezésekért felelős vezetője, azt mondta, hogy a film alaptábora, ahol a gardrób, a sminkes kamion, valamint ahol a csapat forgat, hibrid energiát használ gáz helyett, így jelentős energiát spórolnak meg.

Az ABC szintén említi Diana Pokorny rendező szavait, aki azt mondta: „Általában gyalog megyünk a táborba, és halljuk a generátorok zaját… de most teljesen csend van, mert napenergiát használunk.” Úgy látszik, ezzel mintegy 18 tonna széndioxidtól kímélik meg a légkört.
A cikk tartalmaz néhány példát Hollywoodi zöld útra téréséről is, kijelenti, hogy a közelgő, sztárral tömött film „vitathatatlanul a legzöldebb alkotás”. Kíváncsiak vagyunk, milyen további lépéseket tesznek a kibocsátás csökkentése érdekében.

Bradley Cooper

Utóirat: a sztárral tömött egy kifejezés. Ebben a filmben több sztárt láthatunk majd, mint a He’s Just Not That Into You-ban (Nem kellesz eléggé). Kell bizonyíték? Julia Roberts, Jessica Biel, Jennifer Garner, Jamie Foxx, Jessica Alba és más színészek, akiknek a nevük nem J-vel kezdődik, például Bradley Cooper, Anne Hathaway, Topher Grace, Patrick Dempsey és Ashton Kutcher mind a szereplőgárdát erősítik.

Ajánlott tartalom

Új környezetbarát csomagolótermékek a SPAR-nál!

Környezetbarát szendvicscsomagolókkal és ételtárolókkal bővült az INTERSPAR hipermarketek termékköre. Az áruházlánc folyamatosan frissíti az élelmiszerek csomagolására és tárolására szolgáló, „zöld” megoldásait.