Gyerekek a jövő védelmében – videó

Magyarországon társadalmi szemléletváltásra van szükség az energiatakarékosság és a környezetvédelem területén. A legjobb, ha a gyerekeket tanítjuk meg a helyes, fenntartható életmódra.

Ezért indította el Dr. Oláh Lajos, közlekedési, energiaügyi és hírközlési államtitkár a Környezetvédelem nagykövete mozgalmat, melynek célja, hogy társadalmi megbecsülésnek örvendő közéleti személyiségek környezettudatos vállalásokkal járuljanak hozzá a fenntartható Magyarország megteremtéséhez, és példájukon keresztül további követőkre találjanak.

A Henkel Magyarország azzal támogatta a kezdeményezést, hogy a Környezetvédelmi felelősségvállalási nyilatkozatot megismertette dolgozóival, partneriskolái tanáraival, a gyerekekkel és szüleikkel.

A program részeként Oláh Lajos a budapesti Bocskai István Általános Iskolába látogatott, ahol beszélgetett a diákokkal és ötleteket adott nekik, hogyan óvják még jobban a környezetüket.
[media id=38 width=600 height=420] a

Ajánlott tartalom

Péntektől vasárnapig tart a Föld Fesztivál a Budapesti Állatkertben

Péntektől vasárnapig tart a Föld Fesztivál a Budapesti Állatkertben, ahol látványetetésekkel, állatbemutatókkal és állattréningekkel várják a látogatókat.