EMMA, az alternatív alkalmazás

EMMA -első magyar mobil asszisztens- ötlete onnan jött, hogy a tulajdonos alapítóknak állandóan a határon jutott eszébe, hogy utasbiztosítást kössenek a nyaralásra, vagy síelésre.

Az ötlettől a megvalósításig számos akadállyal kellett megküzdeni, illetve menet közben elfogyott egy fejlesztői csapat is, de végül megcsinálták: mind Androidra, mind iOS-re szeptembertől ingyenesen elérhető az alkalmazás. A tulajdonosok véleménye szerint jelenleg sem itthon, sem külföldön nem használják ki a pénzügyi szolgáltatók, főleg a biztosítók a kütyükben rejlő lehetőségeket. EMMA úttörő a maga nemében, és az indulása óta eltelt néhány hétben a felhasználók számának dinamikus növekedése azt mutatja, hogy az igény adott.

A cég –Első Magyar Mobil Bróker Kft.– vizíója szerint szeretnék kiszolgálni azokat, akik okostelefonjukon keresztül akarnak minél több mindent, így például a mindennapi személyes pénzügyeiket testreszabni, elintézni, kezelni. EMMA rendszerezi, összehasonlíthatóvá teszi az elérhető legjobb ajánlatokat felhasználóbarát módon. Utasbiztosítással indultak, november első hetének végétől a kötelezőbiztosítás is kiválasztható, megköthető az alkalmazásban. A fejlesztők célja, hogy idővel az „egyszerűbb” -később baleset, casco, lakás-  biztosítási termékek teljes körét elérjék az ügyfelek.

-

EMMA tanítható és intelligens, egyszerű termékeket egyszerűen tudunk vele használni, illetve számos olyan további kiegészítő funkcióval rendelkezik, ami által hamar megszerethető, és a mindennapok részévé tehető, és ami a legfontosabb: végre úgy tudunk a mindennapi pénzügyeinkkel foglalkozni, hogy azt teljesen papírmentesen tesszük, ezáltal tudjuk óvni környezetünket.

-

Ajánlott tartalom

Kiállítás nyílik az összegyűlt hulladékokból

Halhatatlan hulladék címmel nyílik bemutató a II. kerület közösségi szemétszedésein összegyűjtött különleges hulladékokból, amelyeket Babos Bertalan Zsili képzőművész rendez kiállítás alá.