Elektromos V2-es Kaliforniából

A Juicer Electric Motorbicycles egy kaliforniai vállalkozás, ahol olyan kétkerekűeket gyártanak, amik 100 évesnek tűnnek. Legújabb munkájuk a Juicer 3KW névre keresztelt koncepció.

A 3KW megtartotta a tervező, David Towmey különleges, V2-es blokkra emlékeztető akkumulátor-elrendezését és az üzemanyagtanknak kinéző motorvezérlőt. A kézzel készült króm-molibdén váz jelentősen megújult. A könnyű, alumínium elemekkel együtt jelentős szerepet játszik abban, hogy a jármű tömege csak 36 kg legyen. Néhány tengerentúli jogszabály változtatásnak köszönhetően az ottani elektromos kerékpárok – motoros jogosítvány és DOT szabványnak megfelelő bukósisak használata mellett – elérhetik a 3 kW-os teljesítményt és a 30 mérföldes óránkénti sebességet (48 km/h). Ahogy az a Juicer 3KW nevéből is kitalálható, az újdonság igyekszik kihasználni a maximumot.

A vállalat jelenlegi célja, hogy a tanulmány ne csak a vásárlók, hanem az üzleti partnerek figyelemét is felkeltse, akikkel összefogva belevághatnának a sorozatgyártásba, ami egyben alacsonyabb árakat is eredményezne.

forrás: motorrevu.hu

Ajánlott tartalom

Februárban csaknem kétszer annyian béreltek MOL Bubit, mint egy évvel ezelőtt

A februári jó időjárás miatt csaknem kétszer annyian béreltek MOL Bubit, mint az előző év azonos időszakában - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.