Elektromos kerékpár vásárlók kézikönyve 2014

Hiánypótló kiadvánnyal jelentkezett az ebikeshop.hu üzemeltetője, mely a laikus felhasználókat segíti az elektromos kerékpárokkal kapcsolatos tudnivalók elsajátításában.

Az ebikeshop.hu oldal megjelentette a 2014-es Elektromos kerékpár vásárlói kézikönyvét!

2012-ben 800.000 darab elektromos kerékpár talált gazdára Európában. A piac pár éven belül meg fog duplázódni, és úgy tűnik, hogy az elektromos kerékpárok kannibalizálják a hagyományos kerékpárok eladását. Míg ezek kereslete egyre csökken, a villanybringa eladások soha nem látott rekordokat döntenek. Magyarországon azonban még nem indult el az ebike boom. Ennek az oka nagyon egyszerű; a potenciális felhasználók még nem ismerik az elektromotoros rásegítéssel ellátott kerékpárokat. Ezen próbál segíteni a magyar piac legnagyobb márkafüggetlen kereskedője, aki az elmúlt év vásárlói kérdései alapján állított össze egy kézikönyvet, melyből az érdeklődők könnyen megismerkedhetnek az elektromos kerékpárokkal kapcsolatos alapfogalmakkal.

A kiadványt teljes terjedelmében itt olvashatja el:

Ajánlott tartalom

Februárban csaknem kétszer annyian béreltek MOL Bubit, mint egy évvel ezelőtt

A februári jó időjárás miatt csaknem kétszer annyian béreltek MOL Bubit, mint az előző év azonos időszakában - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.