Amit a zöld beszerzésről tudni kell

A közszféra és a vállalatok hatalmas összegeket költenek évről évre a működésükhöz szükséges termékek és szolgáltatások beszerzésére. Célunk, hogy megismertessük a beszerzési szakembereket a zöld, energiahatékony beszerzés módszereivel és előnyeivel.

Az ENERGIAKLUB Szakpolitikai Intézet és Módszertani Központ szeretettel meghívja Önt a 2013. december 11-én tartandó ” Amit a zöld beszerzésről tudni kell” elnevezésű szakmai workshopjára. A workshop célja, hogy közbeszerzési eljárásokban ajánlatkérőként vagy ajánlattevőként részt vevő szakemberek, valamint vállalati beszerzők számára bemutassa a környezetbarát, energiahatékony beszerzésben rejlő lehetőségeket. Az ingyenes rendezvényünkön szeretnénk megismertetni a résztvevőket a zöld beszerzések alapgondolatával és előnyeivel, jogszabályi kereteivel. Szakmai partnereink segítségével a résztvevők elsajátítják az energiahatékony termékek és szolgáltatások kiválasztásának módszereit, valamint a zöld szempontok beillesztésének lehetőségeit a beszerzési folyamatok egyes lépcsőibe. Gyakorlati példákkal szemléltetjük a zöld beszerzésekben rejlő megtakarítási potenciált. (A programot a Buy Smart+ projekt honlapján találja.)

A workshop segítségével nő a résztvevők elkötelezettsége a környezetbarát, energiahatékony termékek és szolgáltatások beszerzése iránt.

Időpont: 2013. december 11., 9.00-16.00

Helyszín: Hotel Mercure Budapest Korona (1053 Budapest, Kecskeméti u. 14.)

Jelentkezés: 2013. december 3-ig az eszilvi@energiaklub.huemail-címen. A workshopon való részvétel ingyenes, a korlátozott létszám miatt azonban előzetes regisztrációhoz kötött.

Ajánlott tartalom

500 ezer forintos, komplett napelemes rendszert dobtak piacra

Az amerikai Zendure új AIO 2400 csomagja teljesen integrált erkélynapelemes rendszert kínál 800 watt teljesítménnyel, könnyű telepítéssel és intelligens vezérléssel.