A Leier idei pályázata „Harmóniában a növényekkel 2010”

A Leier Hungária Kft. – hagyományaihoz híven – idén is országos, nyílt és nyilvános pályázatot hirdet a Magyarországon tanuló, tehetséges tájrendező és kertépítő mérnökhallgatók, tájépítész mérnökhallgatók, építészmérnök hallgatók és építőművész hallgatók számára.

A tavalyi évben nagy sikert aratott a leendő építészek körében a „kis ház – NAGY ÖTLETEK” elnevezésű pályázat. Az idén a kertekkel foglalkozó tehetséges hallgatókat célozza meg a Leier: megtervezhetik álmaik kertjét, a legjobbak pedig – többek között – környezetbarát elektromos kerékpárt és rollert nyerhetnek.
A Leier Hungária Kft. célja, hogy felkarolja, támogassa és szélesebb körben megismertesse a színvonalas tervezői munkákat, a példamutató és követendő építészeti és tervezői magatartást. A 2010. szeptember 15-én kiírásra kerülő „Harmóniában a növényekkel” pályázaton olyan kertépítészeti tervvel lehet nevezni, mely az esztétikai és műszaki követelmények mellett a növényekkel tökéletes harmóniát, kerti térkompozíciót alkot. Mindemellett a leendő tervezők saját elképzeléseiket, esztétikai, valamint tervezői fantáziájukat és szakmai tudásukat is megmutathatják. A 3.800-4.000 m2 nagyságú mintakertek terveit 2010. október 30-ig várja a Kiíró, az ünnepélyes eredményhirdetésre és díjkiosztó ünnepségre a pályázatok elbírálását követően 2010. november 30-án kerül sor a győri LEIER City Centerben.

A „Harmóniában a növényekkel 2010” pályázat vonzó és értékes díjai egy prémium kategóriás LEIER ECO-Line elektromos kerékpár, egy LEIER ECO-Line elektromos roller, valamint egy értékes fényképezőgép.
A Leier Cégcsoport elkötelezett a környezetvédelem mellett, gyártástechnológiáiban is megmutatkozó „zöld” törekvései a felajánlott nyereményekben is megnyilvánulnak.

Ajánlott tartalom

Fát ültettek a ferencvárosi labdarúgók a Budakeszi Vadasparkban

Környezetvédelmi akció keretében fa- és cserjeültetésen vettek részt csütörtökön a Ferencváros labdarúgói - Botka Endre, Dibusz Dénes és Varga Barnabás -, a klub utánpótláskorú játékosai, illetve a kezdeményező cég több képviselője a Budakeszi Vadasparkban.