A legjobb elektromos kerékpárok…

Az elektromos kerékpárok vásárlói közül a legtöbben ezt a kategóriát keresik: legyen benne jó motor, legyen kényelmes az üléspozíció, és ha lehet, akkor minél messzebbre tudjunk vele eljutni.

A vázformánál egyre többet részesítik előnyben az alacsony átlépésű komfortvázakat. A magyar férfiak ezt női váznak titulálják, de tőlünk nyugatabbra a városi forgalomban nem is nagyon találunk már férfivázas bringákat.

Beszálló modell

A kínálatunk alján az AGOGS Cityliner található. Erős hátsókerék hajtása és kényelmes üléspozíciója az egyik legkedveltebb modellünké teszi.

Robogó helyett

Ha a brutális erőre hajtunk, akkor a BH Evo sorozat kerékpárjai jöhetnek szóba. A tesztvezetőink legtöbbször kaján mosollyal adják vissza a kis szürke BH bringánkat – az dinamizmusa ugyanis mindenkit meg szokott lepni. További előnye, hogy az akksi teljesen rejtett, így ránézsére nehezen lehet megállapítani, hogy elektromos bringáról van szó. Többféle váz- és kerékméretből, illetve felszereltségi szintből választhatunk.

Ha nem szeretnénk, hogy csökkenjen a kerékpározás élménye, akkor a Bosch motoros kerékpárokból válasszunk. Itt két német gyártó: a Hercules és a Victoria bringáit ajánljuk. A két gyártó közel 50-féle kerékpárt kínál; itt mindenki megtalálhatja a megfelelő kivitelt. A csúcsmodellek akár automatikus fokozatmentes váltóval is kérhetők.

A következő két videóben a beszálló modelleket mutatjuk be:

forrás: hatszel.hu

Ajánlott tartalom

Februárban csaknem kétszer annyian béreltek MOL Bubit, mint egy évvel ezelőtt

A februári jó időjárás miatt csaknem kétszer annyian béreltek MOL Bubit, mint az előző év azonos időszakában - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.

2 hozzászólás

  1. Miért írtad oda a rajzodra, hogy “ált. gép. tech.”?
    E nélkül csak megmosolyogtató lenne az elképzelésed, de így elszomorító.

  2. helyzetienergia

    “jeromos 2014.05.21. 19:34

    Miért írtad oda a rajzodra, hogy “ált. gép. tech.”?
    E nélkül csak megmosolyogtató lenne az elképzelésed, de így elszomorító.”
    Sajnállak, hogy ilyen szkeptikus vagy gondolkodás helyett!Tudom, hogy azzal kevesen foglalkoznak mert a legnehezebb munka! Feltéve ha egyáltalán lenne mivel némelyik embernek!