A környezetbarát robogók szinte a semmivel mennek

Manapság a növekvő üzemanyaghiány jelensége, és az árak folyamatos emelkedése miatt mindenki elgondolkodik az alternatív közlekedés lehetőségein.

Emellett a tudatosság a környezetvédelemről és a természetes erőforrások megőrzéséről is egyre jobban kezd kialakulni. Ennek köszönhetően sokan a közlekedés megfelelő eszközeinek tartják ezeket a robogókat és mopedeket, mert tizedannyi üzemanyagot használnak.
A Green Earth az első az ilyen környezetbarát robogók gyártásában. Mindent megtesz, hogy üzemanyag-takarékos járműivel védje a természetet. Nem kérnek a rengeteg faj kihalásáért járó bűntudatból.

A mai tendencia, hogy az emberek környezetükre nem gondolva használják az üzemanyagot zabáló járműveket, nagy felelőtlenségre vall. A Green Earth azonban úgy döntött, hogy üzemanyag-takarékos közlekedési alternatívát nyújt, ami nem csupán környezetbarát, de még némi nehezen megkeresett pénzt is spórolhatunk. Robogóikhoz mindenki kedvező feltételek mellet férhet hozzá. Egy gallon üzemanyaggal akár 100 mérföld is megtehető, míg egy H1 Hummer ugyanennyivel 7 mérföldet megy. Nem jellemző, hogy egy cég egyaránt aggódik a környezet és az üzemanyag-takarékosság iránt egyaránt. Továbbá a Green Earth rendkívüli ügyfélszolgálattal rendelkezik, és elképesztő őszinteséggel, odafigyeléssel bánik kuncsaftjaival. Nem tesznek üres ígéreteket, vagy hamis ajánlatokat.

Elérhető célokat tűznek ki. Megrendeléseiket ügyfeleik elégedettségét figyelembe véve hajtják végre. Éppen ezért elégedetlenségről még nem is láthattunk példát. A megrendelt járműveket rekord gyorsasággal szállítják. Az esetleges kézbesítés során keletkezett meghibásodásokat azonnal cserélik. Fogyasztóiknak sosem kell telefonon vagy e-mailekben sürgetni a szolgáltatásokat. Egyszóval az ellátás kiváló, ráadásul olcsó, és jó befektetés, mivel több százezer forintnyi  megtakarításokhoz vezet a jövőben. További információért látogassanak el a http://www.greenearthscooters.com oldalra.

Ajánlott tartalom

Rekordmagas szinten a csehországi személyautó-gyártás

Az első negyedévben éves szinten 11,5 százalékkal 394 443 darabra nőtt a személyautó-gyártás Csehországban - közölte a cseh autóipari szövetség csütörtökön Prágában. A közlemény szerint ez az eddigi legmagasabb első negyedévi termelési adat.