A jövö fája?

Szeretem a kellő iróniával megfogalmazott mondanivalót, Miha Artnak szlovén művész, designer legutóbbi, tavaly novemberben elkészített alkotása pont ilyen. A Ljubljanai Képzőművészeti Akadémián végzett, nagy-nagy környezetvédő hírében álló művész Rise of The Fall címre keresztelt utcai installációja rémségesen egyszerű ötleten alapszik, fa nejlonszatyrokkal az ágain.

No hiszen! Talán volt is már hasonló, mégis kellenek az ilyenek, hogy végre kinyissuk a csipától beszáradt szemeinket, írja a menzardcafe.blog.hu. Artnak és barátai egyébként külön kis eseménnyé formálták a faállítást, mindenféle előadókkal, fellépőkkel, ökovásárral, hogy minél több embert vonzzanak a helyszínre. Kérem szépen, lehet példát venni!

a szatyorfa

a szatyorfa

Ajánlott tartalom

Stílus és funkció – Antikolt térkövek a kerttervezésben

A kertek tervezése során a növények telepítésén van a legfőbb hangsúly, de a térkövek jól átgondolt alkalmazása is számtalan lehetőséget nyújthat. Olyan lehetőségeket rejtenek, amelyekkel megújíthatjuk kerti élettereink megjelenését, és egységes stílusban, új funkciókkal bővíthetjük a környezetet.