A hibrid Kia lemossa a piacról a konkurenciát?

Olyan formatervezésnek lehetünk tanúi, amely szemet gyönyörködtető. Tökéletes külső, de mégsem kerül milliókba. Itt a Kia Ray koncepciója.

Emlékszünk még arra, amikor a Kia először betört a piacra és a többi autógyártó cég nevetett rajta? Hát nem nevetett már egy jó ideje. A Kia folytatja azt a tendenciáját, hogy  vonzó autókat gyárt, de olyan alacsony áron, amelyet kevesen tudnak überelni. Úgy tűnik, hogy egy újabb különlegességgel rukkol elő az autógyár, vagyis piacra dobják az új Kia hibrid változatát. Az új BMW tervezése ismét mesteri, és az ára is elég borsos, addig a Kia egy nagyon szép munkát végzett sokkal kevesebb pénzből. A tervezése miatt nem nehéz elképzelni, hogy ez a változat a fiatalabb generáció körében lesz a legsikeresebb.

Az autót úgy tervezték, hogy benzines motorról illetve akkumulátorról is működjön, attól függően, hogy éppen melyiket érdemes használnunk.  Az akkumulátor egyetlen feltöltéssel képes az autót úton tartani legalább 80 km-en keresztül. Mi ez ha nem egy jó megoldás azok számára, akik szeretnének pénzt spórolni.
Valóban zöld autóról beszélünk, mert teljesen újrahasznosított  anyagokból készült, illetve napelemek lettek építve magába a tetőbe. Ezek a panelek működtetik az autó belső ellenőrzését is. A szén-dioxid kibocsátás csökkentése is lehetővé válik, ezzel még vonzóbbá lesz ez a hibrid változat azok számára, akik szeretnék megmenteni az ökoszisztémát.
Az egészet összegezve, ha alulról vagy felűről megvizsgáljuk az autót, akkor sem találunk benne semmi kivetnivalót. A design nagyon jól sikerült, üzemanyag-hatékony, napelemmel való működése miatt energiát takarít meg. Éppen ezért ne lepődjünk meg, ha nemsokára sok helyen találkozunk az autóval.

Ajánlott tartalom

Februárban megcsappant az elektromos autók eladása

Februárban 10,1 százalékkal nőtt éves összevetésben a forgalomba helyezett új autók száma az Európai Unióban. A legnépszerűbb választás továbbra is a benzinüzemű kivitel volt, a második legnépszerűbb pedig a hibrid-benzines. Az akkumulátoros elektromos autók részesedése februárban nem változott az egy évvel korábbihoz képest, elmaradt viszont a tavalyi átlagtól.

Nincs hozzászólás

  1. lemossa a konkurenciát?

    Hát… lehet
    És akkor mi van akkor,ha egy legalább 1.000.000.000, lakosu ország népe ,aki sokkal szegényebb,de legalább olyan jól dolgozik,valami hasonlóba kezd?
    …..Erre nehéz lesz akkor szavakat találni