Kezdőlap / Technológiák / Zöld autó / Elektromos autó / 2009 legzöldebb autói 2.
Tudj meg többet: Elektromos autó

2009 legzöldebb autói 2.

Folytatódik 2009 legzöldebb autóinak mustrája.

Smart Fortwo

A Smart Fortwo, ismertebb nevén csak, a Smart, városban átlagosan 33 mérföldön 1 gallonnal fogyaszt, így ez a leginkább üzemanyag-takarékos benzines autó. Éves széndioxid-kibocsátása 2592 kilogramm. Ez az ultra-alacsony kibocsátású jármű, fehér, fekete és piros változatban kapható.

smart fortwo

Nissan Altima Hybrid

Az Altima hibrid változata az ötödik a legalacsonyabb kibocsátású autók közül, évente 2784 kilogramm széndioxidod nyom a levegőbe. Egy feltöltéssel 600 mérföldet, azaz nagyjából 965 kilométert tehetünk meg. 

nissan altima

Toyota Camry Hybrid

A Camry hibrid verziója a városban 33 mérföldön 1 gallont fogyaszt. Éves széndioxid-kibocsátása 2736 kilogramm, így 2009-ben ez az autó a negyedik legkevésbé szennyező autó. 

toyota camry

Volkswagen Jetta TDI

A 2009-es Green Car of the Year (Az év zöld autója) díjat, a Volkswagen Jetta TDI power ultra-alacsony kéntartalmú gázolajjal fut. Városban 30 mérfölden 1 gallon üzemanyagot fogyaszt. A jármű tiszta dízel technológiájának és a 3240 kilogrammos széndioxid-kibocsátásának köszönhetően a tizenharmadik az MSN listáján. 

volkswagen jetta

Ford Escape Hybrid

A Ford Escape hibrid változata igazi takarékos sportautó, városban, 34 mérföldön 1 gallont fogyaszt. A lista hatodik helyén áll 2928 kilogrammos kibocsátásával.

ford escape

Toyota Yaris

A Toyota Yaris évente mintegy 3072 kilogramm széndioxidot ereszt a levegőbe. Üzemanyag-hatékonyságát tekintve városban, 28 mérföldön 1 gallon üzemanyagot fogyaszt.  

toyota yaris

Ajánlott tartalom

Elon Musk: Hétüléses Tesla Model Y is érkezik még az idén

Elon Musk, a Tesla első embere ismét a Twitteren adott helyzetjelentést, amely alapján még idén számíthatunk az első hétüléses Model Y-ok leszállítására.