Zsebben töltődik a telefon

A Silvr Lining ruházati cég látszólag rendíthetetlenül bízik benne, hogy az emberiség optimizmusának, gyakorlati érzékének és problémamegoldó képességének köszönhetően sikerül megoldást találni a minket körülvevő számos válságra, írja az inventorspot.com.

A vállalat sajátos módon járul hozzá ehhez: kollekcióikban a természetes anyagokat a legmodernebb technológiával ötvözik. Futurisztikus és drága ruháik legmerészebb irányvonala a GO Collection, amelynek darabjait napelemes cellákkal látták el. A GO Collection a tudatos vásárlónak energiatermelő mellényeket, dzsekiket, nadrágokat kínál, olíva vagy szürke színekben. A típustól függően 2-6 zsebre erősített napelemmel felszerelt ruhákat természetesen további cellákkal lehet bővíteni. Hogy pontosan mennyi energiát termel az USB 2.0 kompatibilis eszköz, arra nem térnek ki a gyártó.

A kollekciót Sandra Garratt, a Silvr Lining tervezője álmodta meg, a Project Runaway designere, Andrae Gonzalo segítségével, a technikai részletek kidolgozásához pedig az MIT szakembereit kérték fel. A ruhadarabok ára enyhén sokkoló: egy mellényt 200 ezer forintnak megfelelő összegért lehet megvásárolni, egy dzseki körülbelül 255 ezer forintba kerül, a kabátot pedig 272 ezerért szerezheti be az energiaigényes vásárló.

silvrlining

silvrlining

Ajánlott tartalom

Már 7,5 tonnánál jár a használt mobiltelefonokat visszagyűjtő kampány eredménye

A több mint 5 éve futó "Passzold vissza, Tesó!" kampányban mára 1111 gyűjtőpont részvételével, több mint 7,5 tonnányi használaton kívüli mobiltelefon gyűlt össze - közölte a KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdaságért szerdán az MTI-vel.