„Zöld” hajápoló termékek

Manapság sok piacra dobott sampon tartalmaz olyan nemkívánatos összetevőket, mint a mesterséges illatok, színezők.

Nem csak szervezetünknek nem kedveznek ezek az anyagok, de a csatornán keresztül szennyezik a talajvizet.
Azonban nehéz sikeresnek lenni egyszerre természetes samponokat, balzsamokat gyártva, és nyújtva a már megszokott kozmetikai termékek érzését. A Belegenza hajápolási cég pont ezt csinálja.

A társaságot a texas-i Secret Salons tulajdonosa, Alan G. Eschenburg hozta létre. Úgy döntött, olyan termékeket forgalmaz, amik a bőr és fejbőr ápolására alkalmas természetes összetevőket tartalmazzák. Így jött létre a Belegenza, ami samponok, balzsamok mellett, stílus és bőrápoló készítményekkel is foglalkozik. A márka egyedülálló, mivel összetevői természetesek, és kedvezőbbek a szervezet és a környezet számára.

A hagyományos kozmetikai cikkekben megtalálható kémiai anyagoktól mentesek. A cég a szállítást és csomagolást is környezetbarát módon bonyolítja le. A márka weblapjáról megtudtuk, a GrowOut nevű sampon pozitív hatással van a haj növekedésére, mivel nem tartalmaz erős vegyszereket, amik szó szerint megfullasztják az ember haját. Az egészséges haj nem töredezett és gyorsabban nő. Emellett a GrowOut sampon szép zöld színű, és olyan friss és üde illatot éreztet, amire mesterséges társai nem képesek. A hajon puhán habzik, bár nem annyira, mint a hagyományos áruházakban vásárolt termékékek.

A DraMatic kondicionáló a hajat vitaminokkal és anti-oxidánsokkal varázsolja selymessé, fényessé, egészségessé és kellemes illatúvá.
A készítmények természetes összetétele miatt gyerekek is bátran használhatják. A Belegenza elkötelezett a test és környezet ápolása iránt, ezért egy egész család számára megfelelő törődést és tisztálkodást nyújt.
www.belegenza.com

Ajánlott tartalom

Áder János szerint is nagyon fontos az elektronikai hulladékok újrahasznosítása

Az indokolatlan fogyasztás környezeti veszélyeire és a hulladékok újrahasznosításának fontosságára hívta fel a figyelmet Áder János korábbi köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke szerdán Siófokon. Egyúttal bejelentette a használt elemek és mobiltelefonok begyűjtésére indított iskolai versenyt.