Zöld bikini – szexi és fenntartható (képpel)

A „Vitamin A” nevű amerikai cég új szexi fürdőruha kollekciója igazán fenntartható, hiszen 100%-ban újrahasznosított nejlonszálakból készül, többféle színben és stílusban.

A”zöld bikini” szettek egyszínű feketében, zöldben és fekete-fehér mintás változatban kaphatók; az alsó és felső részeket a testalkatnak és az előnyben részesített stílusnak megfelelően váltogatni és cserélgetni lehet. A kollekció tervezője Amahlia Stevens, aki a befolyó bevétel egy részét felajánlotta a „Heal the Bay” (Gyógyítsd meg az öblöt) nevű alapítvány részére, amely a Santa Monica-i öböl tisztán tartásán fáradozó non profit szervezet. Az Egyesült Államokban kapható fürdőruha szettek ára nagyjából 14.000 Ft-nak megfelelő dollártól kezdődik.

Ajánlott tartalom

Kiemelt segítséget kap három vármegye a zöld átálláshoz

A Környezeti és energiahatékonysági operatív program plusz (Kehop plusz) forrásaiból mintegy 110 milliárd forint jut a három leginkább környezetszennyező gazdaságú vármegye zöld átállásának kiemelt támogatására - jelentette be a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium közlekedési, környezeti és energiahatékonysági fejlesztési programok végrehajtásáért felelős helyettes államtitkára kedden Egerben.