2017 áprilisától a Manitu Solar a világ egyik legnagyobb, napelemes eszközöket gyártó német SMA tulajdonában álló Zeversolar invertereit is forgalmazza Magyarországon.

A Zeversolar 97%-os hatékonyságú inverterrel lép be a magyar piacra

2017 áprilisától a Manitu Solar a világ egyik legnagyobb, napelemes eszközöket gyártó német SMA tulajdonában álló Zeversolar invertereit is forgalmazza Magyarországon.

Az eredetileg kínai alapítású Zeversolart 2013 elején vásárolta fel a világ egyik legnagyobb, napenergia hasznosításával foglalkozó vállalata, a német SMA. A Zeversolar 2007-es alapítása óta az inverterek egyik legnagyobb gyártója, inverterei a világ élvonalába tartoznak: hatékonyságuk a független laboratóriumok tesztjei szerint 97,5% felett van, a felvásárlás óta pedig a német központ végzi a tervezési feladatokat.

Az inverter a napelemek által előállított egyenáramot alakítja át a villamos-energia hálózatokban használt váltóárammá. Inverter nélkül a napelem által megtermelt energia nem lenne felhasználható, így az a napelemes rendszerek nélkülözhetetlen alkotóeleme.

A Zeversolar „S” termékcsaládja kifejezetten a lakossági felhasználók számára készült, súlya a megszokottnak csak a fele (6,5 kg), és mindössze 15 decibeles zajkibocsátással működik, felügyelete kábeles és kábel nélküli (wi-fi) kapcsolattal is történhet, az IP65-ös védettsége miatt kültérre is szerelhető, védődoboz nélkül. Az „S” termékcsalád már rendelkezik az áramszolgáltatói csatlakozásra szóló magyar engedélyekkel is.

„A Manitu Solar portfoliójába kitűnően beleillenek a Zeversolar kisebb teljesítményű, 1-3 kW-os, egyfázisú inverterei, ráadásul az egész iparág a kínai-német gyártót megbízható, erős technikai háttérrel rendelkező partnerként ismeri.” – nyilatkozta az együttműködési megállapodásról Nagy Norbert, a Manitu Solar ügyvezetője.

„Bár a magyar napaelemes piac az egyik legkisebb Európában, de jelentős növekedési potenciállal rendelkezik, szemben az érett német és nyugat-európai piaccal, így megállapodásunk a Manitu Solarral tovább erősítheti jelenlétünket Magyarországon és a közép-kelet-európai térségben.” – mondta Andreas König, a Zeversolar európai értékesítési igazgatója.

További információ:
www.inverter-forgalmazo.hu
www.napelemnagyker.hu


A Manitu Solarról

A Manitu Solar Magyarország egyik vezető napelemes vállalata. 2010 óra több mint 3 megawatt teljesítményű napelemes rendszereket telepített Magyarországon. A saját mérnökökkel rendelkező és stratégia partnerként a céggel dolgozó kivitelező csapattal együttműködve a garanciális időszakban – a kiépítés után is – támogatja ügyfeleit. A Manitu Solar számos vezető napelemes gyártó vállalat hazai képviseletét látja még el, mint az LG, Sharp, Trina Solar, Canadian Solar, Fronius és K2.


Ajánlott tartalom

Mutatjuk a gazdaságos napelemes rendszert, 500 ezerért árulják!

A Zendure 500 ezer forintért árulja a napelemes rendszerét, amely az erkélyre telepíthető.