V. Greennovációs Nagydíj – A környezettudatosabb gazdaságért

A Professional Publishing Hungary idén is elindítja a környezettudatos vállalati működést díjazó versenyét, a Greennovációs Nagydíjat.

2015-től a legfontosabb újítás, hogy a még csak ötletként létező megoldásokat is be lehet nevezni az Innovációs ötletek/projektek kategóriába, tehát a még csak tervezési szakaszban lévő projektek is esélyesek a díjra, a közönség pedig már az elgondolásokat is megismerheti.

A kiadó idén is szeretné megtalálni Magyarország legzöldebb települését, így civil közösségek, önkormányzatok is pályázhatnak.

A Greennovációs Nagydíjat 2016 tavaszán adják át, az eredményhirdetést workshoppal kötik egybe, ahol a pályázók röviden bemutatják a győztes projektjeiket. A versenyre nevező cégek további publicitást kapnak, hiszen tavasszal valamennyi pályázat összefoglalója megjelenik a Greennováció 2016 kiadványban, amelyet a Professional Publishing Hungary juttat el ingyenesen a különböző érdeklődő csoportokhoz.

Az V. Greennovációs Nagydíj kategóriái:

Edukációs projektek

Egészségügy

Elektronikai megoldások

Energiaszolgáltatók

Építőipar

FMCG (food / non food)

Gyógyszeripar

Hulladékkezelés

Közlekedés

Mezőgazdaság

Promóció/kommunikáció

Szolgáltatás

Technológiai megoldások

Településfejlesztés

Turizmus, szálloda- és vendéglátóipar

Újrahasznosítás

Innovációs ötletek/projektek (még meg nem valósult tervek, projektvázlatok)

Nevezési határidő: 2016. február 12.

További részletek: www.greennovacio.hu

Ajánlott tartalom

Stílus és funkció – Antikolt térkövek a kerttervezésben

A kertek tervezése során a növények telepítésén van a legfőbb hangsúly, de a térkövek jól átgondolt alkalmazása is számtalan lehetőséget nyújthat. Olyan lehetőségeket rejtenek, amelyekkel megújíthatjuk kerti élettereink megjelenését, és egységes stílusban, új funkciókkal bővíthetjük a környezetet.