Kezdőlap / Rovatok / Zöldinfó / Állatvédelem / Új weboldal segíti az örökbefogadók és az állatvédők munkáját

Új weboldal segíti az örökbefogadók és az állatvédők munkáját

Az örökbefogadók és az állatvédők munkáját is segíti a Fővárosi Közterület-felügyelet Illatos úti Ebtelepének új honlapja.

A kutyakedvelők a www.ebtelep. hu oldalon megtekinthetik a telepen lévő kutyák fotóit, adatait, kereshetnek az állatok ivara, mérete vagy kora szerint, sőt arra is választ kapnak, hogy a befogott vagy megtalált ebeket a főváros melyik kerületéből hozták be – közölte az Állategészségügyi Szolgálat az MTI-vel.
Az érdeklődők megismerhetik a kutya előéletét, jelenlegi állapotát, oltásait, tájékoztatást kaphatnak arról, hogy az állatot mikortól és hogyan lehet örökbe fogadni. A weboldal az ebtelep szolgáltatásainak igénybevételéről, díjairól és szabályairól is beszámol.

Nemcsak az új négylábúakat keresőknek, hanem az elveszett kutyák után kutatóknak is segítséget nyújt az ebtelep.hu, hiszen e-mailt küldhetnek az eltűnt kedvenc fotójával, adataival a honlapon található Elveszett/talált kutyák bejelentése gomb segítségével.

Ajánlott tartalom

Veszélyeztetett állatok védelmére vásárol meg egy birtokot Új-Dél-Wales

Új-Dél-Wales bejelentette, hogy történelme legnagyobb magántelek-vásárlásával hoz létre nemzeti parkot veszélyeztetett állatai védelmére - írta a BBC hírportálja.