Kezdőlap / Rovatok / Zöldinfó / Környezetvédelem / Tömegközlekedve érkezett a világsztár a koncertjére

Tömegközlekedve érkezett a világsztár a koncertjére

A népszerű rapper alapos meglepetést okozott rajongóinak és a tömegközlekedő utasoknak, a Barclays Centerben tartott koncertjére ugyanis a new-yorki R jelzésű metróval érkezett.

A Brooklynban élő művész két testőre kíséretében szállt fel a földalattira, ahol az utasok természetesen előkapták mobiljaikat, hogy megörökítsék a nem mindennapi látványt. Jay-Z nyolc koncerttel avatta fel az új épületet, melyek mindegyike teltházas volt. A Barclays Center a Brooklyn Nets profi kosárlabdacsapat új otthona. Az épület kifejezetten olyan területre tervezték, ahol a legkönnyebben tömegközlekedéssel érhető el, busszal, metróval, vagy a long islandi vasúttal. A befektetők azt remélik, hogy a sport- és rendezvényközpont megkapja a LEED Silver tanúsítványt, melyet az alacsony környezetterhelésű épületek besorolására használnak. A Silver (ezüst) fokozat a legalacsonyabb, az arany (ilyen például az Empire State Building) és a platina (ilyet kapott a taiwani Taipei 101) után.

Ajánlott tartalom

Július 1-jétől megkezdik az illegális hulladéklerakók felszámolását

Július 1-jétől életbe lép a klíma- és természetvédelmi akcióterv első pontja, megkezdik az illegális hulladéklerakók felszámolását.