Tömegközlekedve érkezett a világsztár a koncertjére

A népszerű rapper alapos meglepetést okozott rajongóinak és a tömegközlekedő utasoknak, a Barclays Centerben tartott koncertjére ugyanis a new-yorki R jelzésű metróval érkezett.

A Brooklynban élő művész két testőre kíséretében szállt fel a földalattira, ahol az utasok természetesen előkapták mobiljaikat, hogy megörökítsék a nem mindennapi látványt. Jay-Z nyolc koncerttel avatta fel az új épületet, melyek mindegyike teltházas volt. A Barclays Center a Brooklyn Nets profi kosárlabdacsapat új otthona. Az épület kifejezetten olyan területre tervezték, ahol a legkönnyebben tömegközlekedéssel érhető el, busszal, metróval, vagy a long islandi vasúttal. A befektetők azt remélik, hogy a sport- és rendezvényközpont megkapja a LEED Silver tanúsítványt, melyet az alacsony környezetterhelésű épületek besorolására használnak. A Silver (ezüst) fokozat a legalacsonyabb, az arany (ilyen például az Empire State Building) és a platina (ilyet kapott a taiwani Taipei 101) után.

Ajánlott tartalom

Figyelem: Sok használt növényvédő gép tanúsító matricája lejárhatott a közelmúltban

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) figyelmezteti a növényvédő gépet üzemeltető termelőket, hogy a kötelező felülvizsgálati rendszer bevezetése óta már másodszor volt esedékes az 5 évnél idősebb gépek 3 évente kötelező műszaki felülvizsgálata. Ha egy permetezőgép nem felel meg az előírásoknak, a hatóság a munka beszüntetésére kötelezheti a gazdálkodót, valamint pénzbírságot is kiszabhat.