Kezdőlap / Technológiák / Zöld autó / Elektromos autó / Tesla Model S vs. Porsche Taycan elektromos autók egymás ellen
Tudj meg többet: Elektromos autó

Tesla Model S vs. Porsche Taycan elektromos autók egymás ellen

Sokat vártunk erre a pillanatra, de végre megtörtént, az eredményt pedig természetesen nem fogjuk elárulni.

Sokan feltették már a kérdést, hogy a Tesla Model S és a Porsche Taycan a való életben hogyan viszonyulnak egymáshoz. A Porsche elektromos autójáról eddig is lehetett tudni, hogy a Tesla le tudja rajtolni, de hosszú távon, úgy hírlik, jobban teljesít, legalábbis jelenleg. Nagyobb sebességnél is több ereje van. A jelenlegi videó a Model S P100D-t, azaz tulajdonképpen a leköszönő modellt mutatja be a Taycan ellen. A Tesla már a Model S Performance „Ravent” árulja, amelyben jó pár változtatás helyet kapott: gyorsabb, hatékonyabb, és új állítható felfüggesztése van.

Forrás: hu.motor1.com

 

Ha sokallja a villanyszámlát vagy azt tapasztalja, hogy „szökik az áram”, kérjen itt ajánlatot napelemes rendszerre. A kalkulációt követően 15 percen belül részletes, személyre szabott árajánlatot kap. (x)

Ajánlott tartalom

Rekord szinten a hazai elektromos autó forgalomba helyezések

A negyedével csökkenő teljes piaci forgalom közepette nőtt az elektromos járművek részaránya az Európai Unióban az első negyedévben forgalomba helyezett új autók között - derül ki az európai autógyártó vállalatok szakmai képviselete, az ACEA kedden publikált jelentéséből.