Természetesen lebomló bambusz fogkefe

A fogkefe evolúciója bámulatos: 30 év alatt visszatért a kezdetekhez, de útja során elmebeteg kanyarokat vett. A mozgó fej csak a szolid kezdés volt, ezután jöttek a sörte extrák és a nyelvvakaró.

A legújabb fogkefe(őrület) Brush with Bamboo névre hallgat és nehéz kikerülni a bűvköréből. A minimalista fogkefék egyszerűen arra az alaptézisre építenek, hogy az egyszerűség szép, nem kell nagy innováció, sem rengeteg trükk. A szájápolás nem a speciális fogkefétől lesz hatékony, hanem a jó fogmosási technikától és a fogkefék rendszeres cseréjétől. Utóbbiból adódik, hogyha egy ember évente legalább négy fogkefét használ el, akkor nem árt, ha a fogkefe gyorsan és biológiailag lebomlik, mert földnyi ember szorozva néggyel, az rengeteg szemét. A fogkefék bambuszból és biológiailag lebomló anyagból készülnek.

bambusz fogkefe

Tehát Brush with Bamboo fogkefét venni és használni nem csak trendi, de jófejség is, és ez naponta többször eszedbe fog jutni, amikor a fogkefét a kezedbe veszed.

WEBSHOPUNKBÓL MÁRIS BESZEREZHET EGY BAMBUSZ FOGKEFÉT! KATT

Ajánlott tartalom

Barangolást szerveznek Ipolytarnócon a föld napja tiszteletére

Miocén parki barangolást szerveznek április 20-án, szombaton az Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Területen, a résztvevők bejárhatják a geológiai tanösvényt, és megemlékeznek a Globális Geoparkok Hálózatának 20 éves évfordulójáról is - közölte az MTI-vel a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság csütörtökön.