Sziget Fesztiválköztársaság: Together

Az Ivan & The Parazol Together cím száma lesz az idei Sziget Fesztiválköztársaság ű “himnusza”. A Sziget fontosnak tartja, hogy a hazai zenekarok bekerüljenek a nemzetközi körforgásba.

Minden évben más-más magyar dal kerül a Sziget Fesztiválköztársaság fókuszába, azaz lesz a Szabadság Szigetének himnusza. Az idei évben a választás az Ivan & The Parazol legújabb lemezének, a Mode Bizarre korongnak egyik számára esett. “Bár a nemzetközi fellép ink zenéi sokkal ismertebbek világszerte, mi mégis tudatosan egy-egy magyar dalt ő választunk a Sziget himnuszának, ezzel is lehet séget biztosítva a zenekaroknak a ő szélesebb kör ismertségre, hiszen a kiválasztott dal kiemelt “szerepl je” a fesztivál azévi ű ő itthoni és nemzetközi kampányának” – mondta a Gerendai Károly, a Sziget alapítója. A f szervez elmondta, hogy míg tavaly a Punnany Massif ő ő Szabadon cím dalát választották, ű idén az Ivan & The Parazol Together cím dalára esett a választás, mely Gerendai szerint ű szintén jól passzol a Szabadság Szigete üzenetéhez.

“Szigetes feszitvál polgárokként felemel érzés, hogy a hatalmas bulikat adó, zseniális ő koncerteket szolgáltató és annyi élményünkhöz köthet fesztiválnak most mi ő szolgáltathatjuk a himnuszát” – mondta Vitáris Iván, a zenekar énekese.  “Ez a rendezvény országunk és Budapest hírét is messzire viszi és öregbíti, és most így a mi zenénket is nagyon sokan meg fogják ismerni. Remélem ezt a dalt majd sokakkal együtt tudjuk énekelni a fesztiválon, egy koncerten, vagy majd csak otthon merengve arról, hogy mi is történt ez évben a Szigeten!” – tette hozzá a frontember.

A Sziget szervez k nem csupán az aktuális dalt terjesztik majd szerte a világban, de ő igyekeznek a himnuszt szerz zenekart is népszer síteni. A következ lépés azonban egy ő ű ő klip készítése, melynek itt egy rövidebb változata, egy kis ízelít , milyen jól illik a Szabadság ő Szigetéhez a Together cím szám.

Ajánlott tartalom

Környezetre nem káros szerekkel takarítják Budapestet

A héten éjszakánként, 23 óra 30 perc és 4 óra 30 perc között folytatódik Budapest tavaszi nagytakarítása a Váralagút, a Lánchíd, a városligeti Zielinski híd és a Szabadság híd megtisztításával - tudatta a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. az MTI-vel közleményben hétfőn.