Sziget: Fél áron vehetik meg a hetijegyet a visszajárók

Az idei jubileumi Sziget fesztiválon 50 százalékos kedvezménnyel veheti meg hetijegyét, aki valamilyen módon igazolja, hogy már legalább három korábbi Szigeten részt vett; a jogosultak egy saját névre szóló érintésmentes (PayPass) OTP Maestro Fesztiválkártya igénylésével juthatnak a kedvezményhez.

“Az eddigi 19 Szigetnek mintegy ötmillió látogatója volt; a 20. rendezvény egyik fő célja a törzsszigetesek megszólítása. Azok kapnak kedvezményt, akik május 2. és július 15. között igénylik a Fesztiválkártyát, és a www.mienkasziget.hu blogoldalra feltöltik korábbi karszalagjaik fotóit vagy más módon, például videókkal, sztorikkal kétség kívül igazolják, hogy már legalább három évben kint jártak a Szigeten” – jelentette be Gerendai Károly, a Sziget Szervezőiroda ügyvezetője a keddi budapesti sajtótájékoztatón. A Szigeten valamennyi MasterCard vagy Maestro PayPass bankkártyával lehet fizetni. Marad a tavaly már alkalmazott Metapay fesztiválkártya, az akár szintén 50 százalékos csoportos diákkedvezmény, a percalapú mobiltelefonos belépő és a félárú jegy 23 óta utáni belépés esetén.

Ajánlott tartalom

A környezet jobban reagál az apróbb fejlesztésekre

Apró lépésekkel, tájazonos módon érdemes a tájba illő fejlesztéseket végrehajtani, figyelve arra, hogyan reagál erre a környezet - hangsúlyozta a Szent György-hegyi bornapok megnyitóján a közigazgatási és területfejlesztési miniszter Hegymagas községben kedden.