Kezdőlap / Rovatok / Energiagazdálkodás / Szeretné tudni, hogy milyen új források és eszközök, szabályok és lehetőségek lesznek energiahatékonysági beruházásokra?

Szeretné tudni, hogy milyen új források és eszközök, szabályok és lehetőségek lesznek energiahatékonysági beruházásokra?

Kíváncsi arra, hogy mit hoz a 2014-2020-as EU támogatási időszak az energia-hatékonyságban?

Kíváncsi, mekkora a hazai ipari energiahatékonysági potenciál, és milyenek a fogyasztói, vállalkozói energiahatékonysági attitűdök?

Ha igen, akkor vegyen részt a 2015. május 20-án, Budapesten az „Energiahatékonyságot Magyarországnak! új források, új szabályozások, új lehetőségek” c. szakmai konferencián.

A konferenciát megnyitja:

Dale A. Martin vezérigazgató, Siemens Zrt.

A konferencia előadói a 2014-2020-as operatív programok, valamint az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének energiahatékonyságban jártas szakértői lesznek.

RENDEZŐ: Magyar Energiahatékonysági Intézet

IDŐPONT: 2015. május 20.

HELY: Siemens Zrt.(1143 Budapest, Gizella út 51-57.)

Az energiahatékonyság egyre fontosabbá válik napjaink gazdaságpolitikájában.  Egyszerre fontos eszköze a gazdasági kilábalásnak, hatással van az emberek mindennapi kiadásaira, és segíti az éghajlat-változás elleni harcot is.

Ahhoz azonban, hogy az energiahatékonyság beváltsa a benne rejlő ígéreteket, jelentős beruházásokra van szükség.  Ehhez pedig források kellenek, melyhez a 2014-2020-as uniós programozási időszak új lehetőségeket teremt. A konferencia célja, hogy feltárja az egyes operatív programokban megnyíló energiahatékonysági intézkedéseket a teljes potenciális kedvezményezetti körre, de vállalkozói fókusszal.

A konferencián az alábbi kérdések kapnak kiemelt hangsúlyt:

Hazai kormányzati irányvonalak

Az Európai Bizottság klíma-, és energiahatékonysági céljai, fókuszban az Energiaunióval

A hazai ipari energiahatékonysági potenciál és fejlesztési alternatívák

Források:

Vállalkozások számára elérhető energiahatékonysági programok és források a GINOP-ban

KEHOP és regionális források az energiahatékonyság finanszírozásában

Bevonható privát források és innovatív finanszírozási eszközök

Vállalkozói és lakossági energiahatékonysági attitűdök és lehetséges válaszok

RÉSZVÉTELI DÍJ: 15.000 Ft + ÁFA

JELENTKEZÉS ITT.

Ajánlott tartalom

Nem áprilisi tréfa: 100.000 Ft-ból lehet napelemes rendszere

Egy megye kivételével, mindig megyében elérhető még a Magyar Fejlesztési Bank által nyújtott 0%-os hitelprogram napelemes rendszerekhez.