Seduca elektromos robogó: száguldozás szinte ingyen

Napjaink hihetetlen magasságokban járó üzemanyagárai már nemcsak az autóval hanem a kisebb fogyasztású motorral, robogóval való közlekedést is egyre drágábbá teszik.

 Mindenki keresi az alternatív megoldásokat, hogyan lehetne olcsóbban de mégis gyorsan eljutni egyik helyről a másikra. Erre kínál megoldást az elektromos robogók új generációja melyeknek kinézete szinte teljesen megegyezik benzines társaikéval és a vételara sem haladja meg azokét. Különbség csak az elinduláskor tűnik fel, hiszen ezek a járgányok szinte hangtalanul suhannak az úton, pedig ennél sokkal több különbség van köztük. Az elektromos robogókkal megtett minden kilométer – nem tévedés – akár 10 –szer kevesebbe kerül mint egy hagyományos robogóval. Cserébe be kell érnünk az egy töltéssel megtehető 50 km-es távolsággal, amely városi közlekedésre alkalmassá és hatékonnyá teszi.

 
A Seduca elektromos robogója már csak távolról emlékeztet a már szinte megszokott elektromos pedállal rendelkező kerékpárokra. Mind teljesítményben mind kinézetben felülmúlja őket. További előnyei az egyszerű kezelhetőség, a kis szerviz igény, a megbízhatóság és az igényekhez alkalmazható funkcionalitás. Hogy mit is jelent ez? A robogó használható kerékpárként is 300 W-ra csökkentett teljesítménnyel. Ekkor – a kerékpárokra vonatkozó jogszabályok szerint – akár egy 10 éven aluli gyermek is szállítható vele. Aki pedig nagyobb teljesítményt akar kisajtolni az egy egyszerű mozdulattal átállíthatja és vígan roboghat vele „B” kategóriás és/vagy kismotorra vonatkozó jogosítvánnyal akár 45 km/h sebességgel. Szóval a közlekedés jövője már itt van köztünk. A neve: Seduca.

Ajánlott tartalom

Vasárnap kezdődik a fővárosi tavaszi nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítást lesz április 21-én és 28-án a Nagykörúton és környezetében, továbbá a főváros számos forgalmas közterén és csomópontjában a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. és Budapesti Közlekedési Központ (BKK) együttműködésében.