Rogán: a fűtési szezonnal újabb rezsicsökkentés lesz

A fűtési szezon kezdetével 11,1 százalékkal csökken a villamos energia, a gáz és a távfűtés ára – jelentette be Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön Visegrádon, a kormánypárti frakciószövetség évadnyitó ülésének helyszínén.

A politikus azt mondta, a rezsicsökkentés vagy október 15-én, vagy november 1-jén lép hatályba. A 11,1 százalékos mértéket azzal magyarázta, hogy így csökkenhet a tavaly decemberi árakhoz képest az áram, a gáz és a távhő ára 20 százalékkal idén decemberre.

Ajánlott tartalom

A napelemek megtermelik a Kstar energiatárolója egyszerűen eltárolja az energiát

A KSTAR az új energiaforrások és a teljesítményelektronika egyik vezető márkája. Ide tartoznak az adatközpontok számára kritikus infrastruktúrák elemei (UPS, akkumulátorok és precíziós klímaberendezések), a moduláris adatközpont-megoldások, valamint átfogó fotovillamos és energiatárolási megoldások.

Nincs hozzászólás

  1. Ez nem energiagazdalkodasrol szolo hir. Ez part propaganda!!! Sokkal ertekesebb es hitelesebb volt ez az oldal eddig. Mar hosszu ideje kovetlek titeket es messze a legjobb magyar oldal vagytok az ilyen temakban… Miert nyaltok csontig azoknak akik agyonvertek az alternativ energia minden formajat Magyarorszagon?