Pótkocsis bicikli minden esetre

Alessio D’Onofrio ipari formatervező biztosít a felől, hogy bármilyen alkalomkor használhatod a bicajodat – még akkor is, mikor sok csomagot kell magaddal cipelned.

A tervező kidolgozta a Bike for the Park névre hallgató koncepcióját, amelyet felszereltek egy levehető rekesszel is, amelybe minden felszerelés belefér, amit magaddal szeretnél vinni az útra.

A művet az úgynevezett Inter-modális rendszerhez igazodva alkották meg, melynek célja a tudatosság megvalósulása az Abruzzo Nemzeti Parkban. A bicikli hátsó részéhez egy félig merev csatlakozórésszel van hozzá szerelve a könnyedén eltávolítható pótkocsi. A bicajhoz szintén tartozik egy kivehető rekesz, ha több rakományt szeretnél a pótkocsiba pakolni, és több helyre van szükséged.

A Bike for the Park felszereltségéhez ezen kívül tartozik egy levehető szemetes kosár is, mely segítségével biztosan nem károsítod a környezetet, és nem ártasz a törékeny ökoszisztémának a hétvégi kirándulások alkalmával. A kerékpárt villamos energiával is lehet működtetni, hogy használóját segítse a nehéz terepeken.

Ajánlott tartalom

Pécs európai küldetési címkét kapott a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért

A klímasemleges és intelligens városokra vonatkozó uniós program keretében 23 város, köztük Pécs kapta meg az európai küldetési címkét a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért - közölte az Európai Bizottság csütörtökön.