Egy nem akármilyen parkot alakítottak ki tavaly Münchenben, ráadásul a helye sem mindennapi. Sínek felett van elhelyezve.

Park a sínek felett

Egy nem akármilyen parkot alakítottak ki tavaly Münchenben, ráadásul a helye sem mindennapi. Sínek felett van elhelyezve.

A Topotek 1 tervezte a parkot, és könnyű anyagokat használtak, hogy nem omoljon a sínekre tető. A parkot mindkét irányból meg lehet közelíteni, és egy nagy füves részt, sportolásra alkalmas területet, és egy nagy homokos részt tartalmaz. A park lakóházak közé épült, ezáltal 300 méter hosszú és 50 méter széles lett. Eredetileg a területre nem szántak parkot, csak a két oldalt szerették volna összekötni. Amikor viszont úgy döntöttek, hogy parkosítanak, a tervezőknek fel lett adva a lecke. Ez a “híd” ugyanis nem kapcsolódik a földhöz, így nem szabadott túlterhelni, nehogy beomoljon. A betonfalakon kívül minden felhasznált anyag könnyített volt. Az új park a környéket kellemesebbé teszi. A fű ugyan nem igazi, de mégis jobb ez az alternatíva, mintha csak beton lenne a két oldal között.

1

2

Ajánlott tartalom

Törökországot is meghódítanák a kínai napelemes cégek

Úgy tűnik, a kínai beszállítók már a törökországi napelemes piac felé is kacsintgatnak.