Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Hogy mi is ez? Egy olyan palack, amelyből nem csak ihatunk.

A belőle elfogyasztott víz minősége tökéletes, mivel egy vízszűrővel van ellátva.  Egy olyan vízszűrő palack, amelyhez könnyű hozzájutni legalábbis az Egyesült Államokban, hiszen csak 2000 Ft-ba kerül. Megfizethető, sőt újrahasznosított műanyagból készült.

A tervezője Karim Rashid. A palack tökéletes azok számára, akik szeretik a tökéletesen tiszta vizet és nem elégednek meg a mindennapos ásványvizekkel, vagy a csapvízzel, amely nem éppen a legtisztább. A szén szűrő, amely a palackban található garancia arra, hogy 150 liter károsanyag-mentes vizet állítson elő – ez 250 palack vízzel egyenlő. A csere szűrőkhöz is nagyon jutányos árakon lehet hozzájutni, főleg ha bele gondolunk abba, hogy mennyire drágák a víztisztító berendezések. Miért költenénk többet, ha sokkal kevesebből is elérjük majdnem ugyanazt az eredményt!?

Ajánlott tartalom

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége. Az akciót minden évben március első szombatján tartanák meg azzal a céllal, hogy a közösségi összefogással a lehető legtöbb fát ültessék el.

Nincs hozzászólás

  1. A termék júliustól kapható lesz kis hazánkban is !