Kezdőlap / Technológiák / Háztartási eszközök / Ökobarát hajszárító a BaBylisstől

Ökobarát hajszárító a BaBylisstől

Új ökobarát hajszárítót dobott piacra a BaByliss, melynek használatával pénzt és energiát spórolva formálhtjuk hajunkat.

Az „Eco Dry” névre keresztelt hajszárító fele annyi energiát használ, mint egy hagyományos 2000W-os szárító és a súlya is sokkal kisebb.

Akik kipróbálták, azokat már lenyűgözte, hogy kis mérete ellenére milyen nagy szárítóerővel bír. Az újdonsült tulajdonosok azt is elárulták, hogy hajuk könnyebben kezelhetővé és sokkal puhábbá vált mióta az ökohajszárítót használják.

A BaByliss szakemberei laboratóriumaikban sorozatos tesztek révén fejlesztették ki az ökobarát hajszárítót úgy, hogy miközben energiát takarít meg, szárítóereje ne legyen kisebb a hagyományos (2000w-os) szárítókhoz képest.

Az „Eco Dry” mindössze 1000W áramot használ. Az így megtakarított energia elég 7 csésze tea vagy akár 11 szelet pirítós elkészítéséhez.

A látványosan simább, fényesebb haj az ionos technológiának köszönhető. A hajszárítás során keletkező negatív ionok közömbösítik a statikus energiát, ezáltal hajunk sokkal szebb és csillogóbb lesz.

Ajánlott tartalom

Az Európából érkező e-hulladék mérgezi a táplálékláncot Ghánában

Az elektronikai hulladékok hasznosítását nyomon követő Ipen és a Basel Action Network nevű környezetvédő csoportok Accra Agbogbloshie nevű nyomornegyedéből származó tyúktojásokat vizsgáltak, a nyomornegyed lakói bontják szét a Ghánába érkező európai elektronikus hulladékot fémhasznosításra.

Nincs hozzászólás

  1. Örülök, hogy már ide is beszivárgott az energiatakarékosság… de azt azért nem hiszem, hogy a kevesebb áramfelhasználás miatt, jobb tapintású hajam lesz :))) Ez egy kicsit marketinggyanús mondat 🙂